Новолунието в Телец - вълшебно за 3 зодии!

Ето кои са късметлиите

2021-05-11 18:00:00
Новолунието в Телец - вълшебно за 3 зодии!
Снимка: Pixabay

На 11-и май вечерта настъпва новолуние в знака на Телец. Няма по-добре време за ново начало и свеж старт от това събитие. В дните около новолунието ще може да се освободите от емоционален багаж и да посеете семената на бъдещи проекти. Ще сте по-мотивирани и изпълнени с надежда, че нещата ще се равиват към по-добро. Ето на кои зодии събитието ще повлияе най-добре, според "Elite Daily".

 


Телец

 

Навлизат в нов етап от живота си и той ще е прекрасен, пълен с вълнения. Да обърнат внимание на себе си. Новолунието ги окуражава да пуснат да си отиде всичко, което ги спира да бъдат най-добрата версия на себе си. Да не очакват растежът да се случи за една нощ, но да очакват да станат по-уверени в себе си, да вярват в потенциала си. Ако сега си поставят цели, космическата енергия ще им помогне. Новолунието им дава шанс да израснат по много красиви начини!

 


Дева

 

Махат преградите около себе си и имат шанс да полетят! Много пътища ще се отворят за тях. През това новолуние ще бъдат блокирани психическите прегради, които им пречат да видят пълната картинка. Събитието ги окуражава да обмислят всички възможности, които се появяват пред тях и да приключенстват. Девите може да са си налагали някакви ограничения сами и напоследък да са били малко по-тесногръди. Сега ще видят какво богатство ги очаква и колко много шансове получават.

 

Козирог

 

Ще се потопят в това, което наистина ги прави щастливи! Животът е кратък; прекалено кратък, за да го прекарат, правейки нещо, на което не се наслаждават. Покрай новолунието, Козирозите ще се отдадат на забавления и неща, които им доставят удоволствие. Ще искат да изпитат страст към живота и да се потопят в разкош. Да помислят кои хобита и креативни занимания ги радват най-много. Няма извинения, нека правят само това, което им носи щастие.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия