Новолунието в Овен ще е магично за 3 зодии!

Ето кои са те

2021-04-09 18:00:00
Новолунието в Овен ще е магично за 3 зодии!
Снимка: Pixabay

Първото новолуние за пролетния сезон ще бъде през нощта на 11-и срещу 12-и април. То ще бъде в знака на Овен, ще ни даде енергия, ще ни мотивира да преследваме целите си, но ще повлияе най-много на 3 зодии. Те може да се насладят на ново начало, да съберат повече сили и да се почувстват готови да постигнат всичко. Вижте кои са, според "Bustle".

 


Овен

 

Новолунието е в техния знак, а и сезонът на Овните е в разгара си. Тези зодии определено ще почувстват влиянието му. Ще са снабдени с много сила, ще усетят, че ги чака нещо ново и трябва да му направят място, като разчистят старото. Да се оставят на промяната и да си позволят да бъдат най-истинската си версия, нека махнат всичко ненужно и остаряло от себе си. Имат визия за бъдещето, много таланти, които чакат да бъдат показани, затова да не се разсейват и да се фокусират над израстването си. Нека кажат какво мислят и чувстват, да бъдат креативни и да изразят себе си и да преследват мечтите си.

 

Рак

 

Ще се почувстват като лидери, ще заблестят и ще бъдат успешни. Сега Раците ще имат възможност да станат по-смели и да преследват целите, особено що се касае до професионалния им живот. Ще покажат талантите си на работа. Нека станат по-уверени, да не се притесняват да покажат доминацията си - като започнат да работят по нов проект или най-накрая поискат повишение. Те са водни зодии - нежни, чувствителни, срамежливи и им е трудно да са напористи и да искат внимание, но сега ще получат своя шанс и ще заблестят.

 

Везни

 

Новолунието им дава сила и възможности да обновят връзките си и да прекъснат някои ненужни взаимоотношения. Везните са много дипломатични зодии, не обичат големите разправии и драми, внимателни са към хората и не искат да ги ядосват. Но да помислят дали партньорите в работата, половинката им и приятелите им се отнасят към тях със същите грациозност, елегантност и съобразителност? Тези зодии сега ще се научат да се защитават, да говорят за нуждите си и да обяснят какво очакват от другите и какво трябва да им се даде. Понякога просто да обясниш на хората как точно да те подкрепят, може да ти донесе истинското щастие и това, от което имаш нужда. 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия