Вълшебен МАРТ за 3 зодии!

Вижте кои са късметлиите

2021-03-02 18:00:00
Вълшебен МАРТ за 3 зодии!
Снимка: Pixabay

Честита Баба Марта! Март вече е тук и ни напомня, че пролетта настъпва съвсем скоро. Време е за слънчеви дни, разходки сред природата, вълнения, ново начало, зареждане с енергия и много нови спомени. Ето за кои зодии този месец ще бъде вълшебен, според "Elite Daily".

 


Овен

 

Има страшно много неща, които Овните могат да очакват с нетърпение през месец март. Първата част на месеца ще е посветена на ретроспекцията. Времето на тези зодии ще минава по-бавно, те ще прекарават повече време насаме със себе си, за да помислят за някои неща, да се заредят с енергия и да се потопят във вътрешния си свят. Но, когато настъпи сезонът на Овните (20 март), ще е време за раздвижване. Енергията около тях ще е невероятна, ще им харесва, ще ги вдъхновява да бъдат по-добри и да побеждават. Ще започнат да обичат себе си и връзките им отново ще станат страстни и вълнуващи.

 


Скорпион

 

През месеца те ще могат да се отдадат на артистичната си страна и да я покажат. Скорпионите да се подготвят за март, който ще е пълен с чиста, неподправена, истинска радост и много забавление. Ще са вдъхновени да изразяват себе си. Те ще си позволят да слушат детето в себе си и да си припомнят кои интереси и хобита са ги карали да се чувстват живи и много щастливи. Да оставят притесненията настрана и да запомнят, че не е нужно винаги да са сериозни възрастни. Сега е по-добре да се наслаждават на момента. Ще намират радост в малките неща, в изкуството и това ще повдига духа им.

 

Риби

 

Рибите ще бъдат като източник на светлина през месеца и всеки ще знае и забелязва това. Много хубав месец за тях, в който те ще се чувстват в свои води, тъй като през по-голямата част от март Венера ще бъде в техния знак. Ще мечтаят много, въображението им ще е още по-богато, ще са мили с околните и ще проявяват състрадателност. Рибите винаги търсят приключения и често живеят в света на мечтите. През периода те ще усетят, че това е на тяхна страна, сякаш магията съществува. Тези зодии ще очароват околните именно с това, със своя магнетизъм, своята тайнсвеност, и Рибите ще получават много внимание.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия