3 зодии, които изоставят хората, без да им дадат обяснение

Ето кои са те

2023-03-14 18:00:00
3 зодии, които изоставят хората, без да им дадат обяснение
Снимка: Pexels/Oleksandr Pidvalnyi

Тези зодии прекъсват комуникация с вас и ви премахват от живота си, без дори да ви дадат обяснение и да изтъкнат причина за това. Те продължават напред и спират да ви търсят и да ви обръщат внимание. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

 


Водолей

 

Тези хора лесно се отдалечават от приятелите си и дори роднините си. Спират да им говорят за няколко месеца, но после може да ги потърсят и да се държат, сякаш нищо не се е случило. Не го правят нарочно. Просто са много заети, фокусират се над свои проекти и каузи, и дори нямат време за обяснение. Често се отдалечават и живеят за малко в свой свят.

 

Риби

 

Не е изненада, че Рибите попадат в списъка. Те често си фантазират, по цял ден мечтаят за разни неща и си представят какво може да им се случи. Буквално потъват във въображението си, живеят в света на фантазиите. Затова, за тях е съвсем нормално да изоставят някои хора, да спрат да ги търсят и виждат. Това не означава, че не ви харесват или ви мразят, просто забавят темпото и имат нужда от време за себе си. Ако ги притискате, лесно ще ви изоставят, без дори да ви дадат обяснение.

 

Дева

 

Тези зодии са сериозни, отговорни, работливи. Понякога изглеждат студени, защото са много критични и се отдават изцяло на ученето, работата, мечтите си. Гледат да не се привързват много към хората, затова им е сравнително лесно да прекъснат някои връзки. Дори да ви харесват, пак може да се държат дистанцирано, така пазят себе си и не хабят време. Не са емоционални, затова едва ли ще ви говорят дълго за причината да ви оставят. Те също не обичат да бъдат притискани.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия