4 зодии с ниско самочувствие

Вижте кои са те

2021-01-27 18:00:00
4 зодии с ниско самочувствие
Снимка: Pexels

Тези зодии са несигурни в себе и имат ниско самочувствие. Не се оценяват, питат се дали заслужават да им се случи нещо хубаво и не са уверени в себе си. Ето кои са те, според "Pink Villa".

 

Близнаци

 

Това е изненада за повечето, тъй като Близнаците са общителни, забавни и палави. Изглеждат като уверени хора, разказват интересни истории, имат опит. Но, ако ги опознаете, разбирате, че имат ниска самооценка. И няма адекватна причина за това. Те просто чувстват, че не дават и не показват достатъчно от себе си и мислят, че винаги могат да се справят по-добре. Потиснати са.

 


Рак

 

Много емоционални и чувствителни хора. Приемат всичко навътре, обиждат се и се засягат много лесно и търсят одобрение от хората. Когато не го получат или някой се пошегува по-грубо с тях, те се сриват. За тях хорското мнение е много важно, затова нямат самочувствие. Искат хора, които да вярват в тях.

 

Дева

 

Перфекционистите на зодиака. Много са критични към себе си, не се оценяват достатъчно и винаги мислят, че не са направили всичко, което е нужно и не са постигнали много в живота. Имат нереалистични и прекалено високи очаквания за себе си, а после се отчайват, когато не могат да постигнат нещо.

 


Риби

 

Подобно на Раците, Рибите са уязвими и чувствителни. Лесно могат да се разстроят заради хорски думи или действия. Те са мили и добри, затова не е трудно да бъдат манипулирани. Съгласяват се с хорското мнение, подценяват се и не вярват в себе си. Винаги мислят, че другите са прави и че самите те не са достатъчно добри.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия