Край на Ретроградния Уран - какво чака зодиите?

Ще има много промени

2021-01-19 18:00:00
Край на Ретроградния Уран - какво чака зодиите?
Снимка: Pexels

Уран се премести в знака на Телец на 14 януари и така приключи 5-месечното му ретроградно движение, което започна в средата на август. Това ще донесе големи и резки промени на зодиите и ще накара да се замислим върху ценностите ни, както и финансовото ни положение. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Промяна е на хоризонта за Овните и тя ще бъде свързана с пари и материалното им богатство. Трябва да осъзнаят какво имат, колко са ценни и смело да искат това, което заслужават - повишения, награди и т.н.

 

Телец

 

Тях също ги чака трансформация, но по-скоро свързана с това кои са те като личности или с външния им вид. Ще искат да се представят на света по нов начин. Нека покажат истинската си същност.

 


Близнаци

 

През периода те ще искат да заявят своите ценности, виждания, да кажат неща, които преди са потискали в себе си. Нека не се притесняват да изразят себе си, светът ще го оцени.

 

Рак

 

Чакат ги нови контакти и общуване с очарователни личности. Социалният им живот ще е във възход и тези хора ще им помогат да сбъднат мечтите си. Нека са отверени към такива промени.

 

Лъв

 

Кариерата им се развива, поемат по нов път в живота. Уран в Телец ги кара да се отправят в посока, която ще разкрие истинската им същност и така те ще могат да разберат колко са ценни.

 

Дева

 

Старите ценности отстъпват място на нови и Девите вече спират да ограничават себе си, особено що се отнася до работа и здравословни навици. Тези сфери в живота им ще претърпят метаморфоза. 

 


Везни

 

Фокусират се над това да споделят финансите си с брачен партньор или половинката си, или пък да връщат някакви заеми. Ще научат нови начини, по които да управляват парите на другите, или да спестяват.

 

Скорпион

 

Връзката им преминава през сериозна промяна. А, ако са необвързани, ще променят мнението си относно това какво търсят в потенциален партньор. Да не забравят колко са важни споделените ценности.

 

Стрелец

 

Важно е да се замислят как се чувстват. Грижата за себе си е ключова за тях сега. Да намерят повече време за почивка. Ще се занимават със здравни въпроси или проблеми, свързани с работния график. Да го карат по-бавно.

 

Козирог

 

Стойностен и креативен проект за тях може да претърпи някакви промени или да бъде завършен изцяло изведнъж. Вселената иска да мислят по-креативно и различно, оригиналността помага.

 

Водолей

 

Домът е там, където е сърцето. Ще осъзнаят това и ще могат да почувстват емоционална стабилност. Понякога "домът" трябва да бъде сменен. Може да потърсят ново място или нови хора, и така да се почувстват повече като себе си.

 

Риби

 

Дразнеща или изненадваща ситуация може да накара Рибите най-накрая да проговорят и да кажат как точно се чувстват. Те осъзнават, че ценностите им са важни. Може да не им е комфортно да говорят толкова за себе си и вижданията си, но накрая това ще им донесе удовлетворение.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия