Коледен символ според зодията

Ето кой е вашият

2020-12-25 18:00:00
Коледен символ според зодията
Снимка: Pexels

Най-вълшебното време от годината е тук! Вижте кой коледен символ отговаря на всеки един от зодиакалните знаци

 


Овен - Дядо Коледа

 

Овните обичат да са първи и най-добри във всичко. На тях се пада Дядо Коледа - един от най-важните символи на празника. Той е независим, като тях, и способен на чудеса.

 


Телец - Рудолф

 

Тези зодии са познати като лидери, но и като много трудолюбиви и лоялни. Рудолф е известен елен, най-добрият помощник на Дядо Коледа и всеки знае името му.

 


Близнаци - Яйчен пунш

 

По света е много модерно да се пие яйчен пунш на Коледа. За някои хора това е странно, други обожават напитката. Точно така е при Близнаците - всеки има различно мнение за тях. Или са много обичани, или ги смятат за чудаци.

 

Рак - Свещи

 

Раците са домошари, обичат уюта и топлината на дома. Те са като коледните свещи - създават приятна атмосфера, събират семейството заедно около масата или иконата, сякаш успокояват.

 

Лъв - Елха

 

Те също са лидери, състезателни, искат да изпъкват и да са първи. За тях е другият много важен символ на Коледа - елхата. Украсяването на елха е любимо на мнозина. Хората се любуват на красотата и качествата на Лъвовете, точно както се любуват на елхите.

 

Дева - Подаръци

 

Девите са познати като перфекционисти, организирани и хора, които обичат да планират. Подаръците са свързани с тях - хората обмислят предварително какво да купят, опаковат го старателно. А и Девите много радват близките си, като подаръците.

 


Везни - Имел

 

Тези зодии са големи романтици и обичат флиртовете. Има поверие, че ако мъж и жена застанат под имел, трябва да се целунат. Не е изнедада, че имелът е символ на Везните.

 

Скорпион - Бастунчета

 

Бастунчетата в бяло и червено са любим аксесоар и много вкусна близалка. Скорпионите са като тях - в началото много сладки и носещи наслада, после започват да нагарчат и стават остри, както тези зодии могат да станат хладни.

 

Стрелец - Коледен пуловер

 

Забавни, весели и щури зодии. Коледните пуловери символизират оптимизма, радостта и са много сладки. Прекрасни са за позитивните и лъчезарни Стрелци.

 

Козирог - Шейна

 

Козирозите са сериозни зодии, които са много работливи. Те са прагматични, помагат, измислят нестандартни решения. Шейната на Дядо Коледа, без която той не може да раздаде подаръците е техният символ.

 


Водолей - Сняг

 

Подобно на Водолеите, снегът е красив, пленява всички веднага и ги кара да се чувстват уютно и празнично. Но е и някак мистериозен, като тези зодии.

 

Риби - Лампички

 

Рибите са романтични, мечтатели и търсят красотата и щастието. Коледните лампички създават страхотна романтична и празнична атмосфера и радват околните, както правят и дружелюбните Риби.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия