Новолунието в Скорпион ще повлияе най-силно на 3 зодии

Вижте кои са те

2020-11-12 18:00:00
Новолунието в Скорпион ще повлияе най-силно на 3 зодии
Снимка: Pexels

Рано сутринта на 15-и ноември ще настъпи Новолуние в Скорпион. Това явление ще ни помогне да посеем семената на нови начинания и инициативи. Ще се изправим срещу себе си и ще станем по-продуктивни, като полагаме повече усилия за определени неща. Ето кои зодии ще са най-засегнати от Новолунието, според "Bustle".

 


Телец

 

Те са земни и кардинални знаци, което ги прави много практични. Те гледат реалистично на връзките и отношенията, не се главозамайват. Но Новолунието ще ги накара да се фокусират над това как комуникират с партньорите и приятелите. Затова, Телците ще имат възможност да създадат дълбоки връзки и да си споделят искрено с близките хора. Просто трябва да не се страхуват да бъдат уязвими и да не крият чувствата си. Сърцето им копнее за по-искрена и дълбока връзка с другите, затова да не прикриват емоциите си и да не градят стени около себе си.

 

Скорпион

 

Скорпионите ще имат възможност да се трансформират в по-автентична версия на себе си. Те често са уплашени да покажат истинската си същност пред света, но сега ще могат да поработят над това и бавно, но сигурно, ще свалят преградите, които са издигнали. Нека покажат каква красива душа имат и да се насладят на споделени мигове. Трябва да запомнят, че силата им е в това, че са уникални, затова да не се притесняват да бъдат себе си. Промените ще им подействат много добре и така ще успеят да поемат по път, който ще чувстват, че е техният.

 

Водолей

 

Тези зодии ще имат кариерни успехи. Ще усетят огромен прилив на енергия, което ще им помогне в професионалния живот. Да не се плашат това, дадат воля на емоциите и да повярват в своята сила. Така може да сменят сферата на работа/учене или да поемат по нов път в професионалното развитие. По време на Новолунието може да имат малко съмнения в себе си и да не знаят какви трябва да са следващите им стъпки. Могат да премахнат тези съмнения, като се вгледат истински в себе си, поразсъждават над ситуациите и си позволят да бъдат емоционални. Да използват уязвимостта като сила.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия