3 зодии, които владеят есента

Вижте кои са те

2020-09-30 18:00:00
3 зодии, които владеят есента
Снимка: Pixabay

Есента е сезонът на тези 3 зодии. Тогава те се чувстват пълни с енергия и сила, изпълнени са с радост, стават още по-уверени и чаровни и намират любов. Ето кои са те, според "Elite Daily".

 

Везни

 

Есента започва със сезона на Везните, нормално е те да се чувстват в свои води тогава и да имат много късмет. Сезонът е красив, топъл (поне в началото), романтичен - точно каквито са и Везните. Затова, тогава те стават още по-неустоими и очароват околните. През сезона тези зодии успяват да завържат нови контакти, общуват с много хора, създават приятелства. Така се вписват в обществото и намират хора с общи интереси или подобна съдба. Това е периодът, в който прекарват много ценно време с партньора, приятели, колеги, роднини. Върви им и във флиртуването.

 

Скорпион

 

Не е съвпадение, че празникът Хелоуин е в сезона на Скорпиона. Скорпионите уж тъгуват по лятото, но в същото време усещат огромна тръпка, когато дойде есента. Сезонът ги привлича, защото тогава започва да става тъмно, мрачно и е някак мистериозно. Тези зодии също са потайни, крият много неща у себе си, имат мрачни мисли, но се справят с проблемите. Чувстват се неразбрани и характерът им е сложен, но въпреки това са много магнетични и омайват околните, особено през есента, когато могат да бъдат себе си, без проблем. През есента Скорпионите забравят за егото, създават много емоционални и силни връзки, имат повече енергия и сила. Тогава намират сродна душа и са щастливи.

 

Стрелец

 

Стрелците са огнени знаци и по много неща приличат на децата на пролетта и лятото - Овните и Лъвовете. Но имат и доста разлики с тях. Тези зодии са оптимисти, намират положителното и красивото в есента, носят светлина и радост на хората около себе си. През сезона те осъзнават много неща за себе си, показват истинската си същност и споделят това, което са открили с близки и приятели. Стрелците са много социални през сезона и отделят време за най-скъпите си хора. А и се радват на това, че през есента има интересни празници, обичаи и се вълнуват за идването на зимата и коледните празници, когато настроението е винаги повдигнато. Тези зодии се забавляват много през сезона.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия