Най-емоционалните зодии

Вижте кои са те

2020-09-09 18:00:00
Най-емоционалните зодии
Снимка: Pexels

Тези зодии се отдават на чувствата. Преживяват лошите неща тежко, но ценят всичко хубаво, което им се случва. Емоционални и уязвими са. Ето кои са те, според "Your Tango".

 


Риби

 

Рибите не понасят всякакъв вид несправедливости, злоба и жестокост. Ако чуят за нещо такова или станат свидетели на нещо жестоко и нечестно, трябва им много време, за да се възстановят и излекуват. Не могат просто да го пренебрегнат и да продължат напред. Ако техен близък се държи по груб начин и ги разстройва, те никога повече не могат да гледат на него със същите очи или да имат същите чувства към него. Рибите толкова бързо и дълбоко се нараняват, че може да спрат да говорят на въпросния човек.

 

Рак

 

Много чувствителни и раними зодии. Трудно се справят със своите чувства и емоции, но лошото е, че много добре усещат настроенията и емоциите на другите, и това също доста им влияе. Те съчувстват на околните, страдат заедно с тях, приемат всичко присърце. Раците са зодиите, които плачат най-много и най-често. Тези зодии усещат най-малката промяна в тона и изражението на любимия човек и всичко ги трогва. Приемат връзките като най-важното нещо и са съсипани след предателство.

 


Овен

 

Овните изглеждат много способни и родени лидери, справят се с всичко, затова често остават неразбрани. Изглеждат силни, но всъщност са доста емоционални. Има моменти, в които се чувстват отчаяни, просто не го показват и гледат да се разсейват с работа. Когато тъгата ги обземе и не могат повече да крият чувствата си, избухват. Доста време им трябва да се възстановят и отново да стъпят на краката си. Често са погълнати от емоциите.

 

Скорпион

 

Тези зодии също изглеждат силни и студени, но всъщност са много чувствителни и раними. Когато сърцето им е разбито, те буквално потъват. Имат нужда да останат сами с болката си. Премислят и анализират всичко, нямат желание да продължат напред.  Ако някой им е направил нещо лошо, излъгал ги е или ги е предал, Скорпионите са ужасно наранени, тъй като се доверяват трудно и започват да издигат още стени около себе си. Колкото повече мислят за миналото, толкова по-зле се чувстват.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия