Топ 3 зодии, които драматизират

Вижте кои са те

2020-07-16 18:00:00
Топ 3 зодии, които драматизират
Снимка: Pexels

Тези зодии се хранят от драмата. Те избухват, когато нещата не станат по техния начин, искат да са център на внимание, винаги реагират емоционално и привличат драмата към себе си. Ето кои са те.

 

Рак

 

Водните Раци са най-чувствителните зодии, така че не е изненада, че са на първо място в списъка. Те оставят емоциите да ги водят и владеят. Разстройват се много лесно от всичко, мислят, че всеки е срещу тях и им прави нещо лошо. Упорити са, искат мнението им да се зачита и често започват да се състезават с другите. Много бързо сменят настроенията си - както са супер щастливи, могат да станат депресирани и да започнат да се оплакват. Искат всеки да разбира какво чувстват те и винаги да им се угажда - като на дете. Ако това не стане, се цупят, драматизират и стават като прицеси. 

 


Лъв

 

Често ги наричат кралици на драмата, и с право. Лъвовете просто обожават да са център на внимание и искат всеки да гледа и слуша тях. Мислят, че светът се върти около тях. Имат високи стандарти и изисквания, знаят, че заслужават най-доброто в живота. Но понякога не могат да открият разликата между страстта и драмата. Ако нещата не се случат по техния начин, те започват да драматизират и всички наоколо трябва да слушат оплакванията им. Може да станат леко арогантни и егоистични. Успокояват се, когато постигнат своето.

 

Скорпион

 

"Страст" е второто им име. Но тази страст придобива всякакви форми. Те са водни знаци, което значи, че също са много чувствителни и емоционални. Отдават се на хобитата си, защитават интересите си, страстни са в романтичните взаимоотношения. Но тъй като са уверени и твърдоглави, понякога могат да станат прекалено емоционални и агресивни. Приемат нещата много тежко, трудно преживяват предателства и ако са разстроени, избухват и обиждат. Много са гневни, когато станат свидетели на несправедливост и стават жестоки и драматични.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия