5 зодии, които си играят с другите

Вижте кои са те

2020-07-10 18:00:00
5 зодии, които си играят с другите
Снимка: Pexels

Тези зодии знаят как да играят игрички и да заблудят другите или да получат от тях това, което искат. Те не се страхуват, могат да ви измамят и да научат всичките ви тайни. Ето с кои зодиакални знаци трябва да внимавате.

 


Скорпион

 

Родени са, за да бъдат играчи. Скорпионите са остроумни, бързо схващат, имат силна интуиция и не се предават. Могат да се възползват от вашата емоционалност и чувствителност, да вземат това, което искат от вас. Изглеждат студени и дистанцирани, макар да са чувствителни и раними. Ако сте ги предали, ще ви го върнат тъпкано. Обичат да се борят, да побеждават, да доказват, че са незаменини. А и като си играят с вас, разбират дали вие си струвате.

 


Дева

 

Девите са много умни и организирани зодии. Ще се сетят за всичко, ще измислят най-добрите стратегии и планове. Няма да си играят с вас, просто заради забавата, а само в случай, че искат да получат нещо от вас. Те се вглеждат в детайлите и забелязват всичко. Не очаквайте да ви благодарят, те просто ще вземат своето и после сякаш няма да ви познават, ако вече не сте им нужни. Може да ви блокират в мрежите, да ви игнорират и никога повече да не ви потърсят.

 

Козирог

 

Тези зодии са интелигентни, разбират от много неща и усещат какви са хората. Може да са мълчаливи, но знаят много неща за вас. Искат да успеят на всяка цена и не оставят чувствата да ги водят. Затова, без проблем ще се възползват от вас, ако нещо им трябва и няма да се почувстват зле. После ще се отдалечат от вас и никога няма да си признаят, че са ви изиграли. Нервни са и често са ядосани на хората около себе си - че не са достатъчно отговорни и сериозни.

 


Водолей

 

Водолеите често дават лъжливи обещания и не държат на думата си. Във връзките те могат да ви дадат напразни надежди, да се преструват на много влюбени, а после да си тръгнат, сякаш никога не са изпитвали нищо към вас и не сте значили нищо за тях. Те не се оставят на емоциите, служат си с логиката и се отдават на проекти, цели, каузи и т.н. Не се трогват от отношенията си с хората. Може да ви пречупят и сломят, още преди да усетите колко сте хлътнали по тях.

 

Близнаци

 

Тези зодиакални знаци не са злобни и не целят да ви наранят много, но го правят. Те просто са много весели, палави, имат нужда от драма в живота си. Искат да се случва нещо вълнуващо, мразят скуката. Затова си играят с хората, забавно им е. Искат да получат нещо, да си направят деня по-интересен. Дори да ги мислите за много близки, може те никога повече да не ви потърсят или да не ви се отплатят. Не се задържат дълго на едно място.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия