Ретрограден Меркурий - какво очаква всяка зодия?

Прогноза за периода

2020-06-18 18:00:00
Ретрограден Меркурий - какво очаква всяка зодия?
Снимка: Pixabay

Меркурий отново е ретрограден - от 18 юни до 12 юли. Периодът ще донесе радост и късмет на някои знаци, изпитания и проблеми - на други. Ето какво ви очаква, според "Elite Daily".

 

Овен

 

Това, което често ви кара да се чувствате несигурни и нестабилни, ще изплува отново през периода. Ще се чудите дали сте обичани. В тези седмици ще искате да прекарате повече време със себе си и да помислите как може да разрешите конфликти с любими за вас хора, които продължават от много време. Ще потърсите и решение на проблеми в дома или семейството, за да се почувствате добре и на място отново.

 

Телец

 

През периода ще се научите как да комуникирате ефективно и как да споделяте мислите и мнението си по такъв начин, че да бъдете чути. Ако преди сте си мълчали повече, сега ще изразявате себе си и ще заявите своята позиция. Ако преди сте надвиквали другите и сте се интересували само от своето мнение, сега ще се научите да изслушвате и околните. Така ще научите много неща.

 


Близнаци

 

Най-накрая ще обърнете внимание на финансите си и ще се вразумите. Ще помислите как да харчите по-малко пари, как да изкарвате повече и да подобрите финансовото си състояние. Ще станете по-отговорни. Не определяйте себе си по вещите, които притежавате и по скъпите екскурзии - по-важно е какви качества притежавате.

 


Рак

 

Ще прекарате периода в мисли - ще се питате кои сте и как се чувствате. Но тези въпроси и мисли ще ви накарат да опозанете по-добре себе си и да разберете какви неща ви се случват. Нормално е да се променяте с времето, така че приемете това спокойно.  Отворете се за нови емоции, хора и възможности.

 


Лъв

 

Миналото ще ви преследва по време на Ретроградния Меркурий. Още не сте преживели някои негативни събития и травми от миналото. Това е една възможност да разберете кои неща са се объркали и защо, да простите на себе си. Миналото не ви определя, трябва да се освободите от него.

 


Дева

 

Премисляте приятелствата си и се чудите дали прекарвате повечето време с правилните хора. Може да се почувствате по-добре, ако се свържете с хора от миналото си, кажете си всичко, което има с тях и ги пуснете да си отидат - така ще сте свободни. Може да срещнете и нови хора, които ще имат огромно влияние върху живота ви, дори да не се задържат дълго в него.

 


Везни

 

Очакват ви малко проблеми в кариерата. Но не гледайте на тези неща като на провали, а като на шансове. Така ще имате възможност да научите нови неща, да изпробвате нови неща и дори да се завърнете към стара кариера или мечта за кариера, която никога не сте осъществили. В края на периода ще осъзнаете какви са целите ви.

 


Скорпион

 

Ще мислите върху това къде се намирате, по какъв път сте поели и как да стигнете до това, което желаете. Сега не е времето да ставате обсебени от мястото, на което искате да стигнете - помислете какво получавате от пътешествието и преживяванията по време на него. Обръщайте повече внимание на хората около вас, може те да ви предложат страхотни възможности. Не ги подминавайте.

 


Стрелец

 

Ще разберете към кои хора сте много привързани и как влияе това на вашата енергия. Май е време да премислите някои отношения и да премахнете някои хора от живота си или да заздравите връзката с други. Някои хора ви дърпат назад, а страхът ви от обвързване ви спира да изживеете прекрасни моменти с други хора. Фокусирайте се над това, което ви казва сърцето.

 

Козирог

 

Ще осъзнаете как се държите във връзките и така ще опознаете себе си. Ще премислите някои стари връзки, които вече са приключили. Ще разберете какви са били грешките ви и ще се излекувате - вече няма да тъгувате по тези хора. Взели сте си поука и това ще направи следващите ви връзки по-силни.

 

Водолей

 

През периода ще се вгледате в своите приоритети и ежедневните си задължения. Ще видите последиците от времето, което сте прекарали, съсредоточени върху грешните и неважни неща. Затова ще се замислите върху кое трябва да се фокусирате сега и кои проекти и навици ще ви донесат успех в бъдеще.

 


Риби

 

Вие, Риби, най-накрая ще се завърнете към креативната си страна. Ще научите как да се изразявате ясно и няма да се извинявате, че сте себе си. През периода ще идентифицирате кои страхове и кои ваи мисли вредят на бъдещето ви и ви спират да проявявате креативност. Изразявайте себе си и не позволявайте на съмненията да ви спрат.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия