Герой от One Tree Hill според зодията

Вижте кой е вашият

2020-06-12 18:00:00
Герой от One Tree Hill според зодията
Снимка: БГНЕС

One Tree Hill остава любим тийн сериал на мнозина. Ето на кой герой от тази вечна класика прилича всяка зодия.

 


Овен - Уайти Дърам

 

Треньорът по баскетбол, който притежаа спортен хъс и дух е точно като Овните. Той е инат, понякога лесно избухва и вика на играчите, но е много страстен - държи на хобито си и на близките си. Дава добри съвети на всички. Той е уверен, решителен, нахъсан, но и мисли доброто на хората.

 


Телец - Кийт Скот

 

Добряк, като Телците. Кийт не се страхува да изцапа ръцете си, за да върши работа и да печели пари, да се фокусира над важното.  Той е земен, стабилен, лоялен - влюбен е с години в една и съща жена. Практичен е, много дъри на близките си и прави всичко възможно те да са добре. Инат е.

 


Близнаци - Крис Келър

 

Кой може да забрави Крис Келър? Музикантът не е обичан от много от феновете на сериала, но винаги изпъкваше с изявите си. Той е рок звезда, обича забавленията, игрите, палав е. Има харизма и излъчва увереност. Често си играе с огъня, като Близнаците. Но, дори да не го показва, не е повърхностен - пише невероятни песни.

 


Рак - Лукас Скот

 

Лукас притежава повечето качества на Раците. Той не се отказва лесно, прави всичко за любимите си хора, следва сърцето си и най-много държи на семейството, приятелите и любимата. Понякога греши, но осъзнава това и не го прави нарочно - сърцето му е добро. Чувствителен и грижовен е към партньора си.

 


Лъв - Нейтън Скот

 

Олицетворение на Лъва! Нейтън грабва с дяволитата си усмивка, той е звездата на училището, има много фенове и постижения в баскетбола, омайва момичетата. Капитан е, най-добрият играч - Лъвовете винаги са лидери и също притежават харизма. И той греши, но се вдъхновява от близките, приятелите и семейството и ги обича. Затова, всички му прощават.

 

Дева - Карън Роу

 

Девите могат да се разпознаят в майката на Лукас - Карън Роу. Те са самостоятелни, грижовни, организирани и силни като нея. Много са лоялни и  винаги подават ръка на нуждаещите се. Работят здраво и не се плашат, както и Карън се издържа от кафенето, въпреки че е самотна майка. Мисялт първо за другите, не са егоисти.

 


Везни - Хейли Джеймс

 

Другите герои често грешат, нараняват околните, мамят, изневеряват и са погълнати от игри, схеми, клюки. Но Хейли остава земна, винаги премисля нещата и държи на принципите си - като Везните. Тя осъзнава кое е правилно и кое грешно, иска справедливост, но успява да се адаптира и към нова среда. Не поставя етикети на хората, дава шанс на Нейтън. Везните също не съдят.

 

Скорпион - Дан Скот

 

Дан Скот е злодеят в сериала и показва най-лошите качества на Скорпионите. Те имат жило, лесно нараняват околните - Дан наранява семейството си. Той е потаен, ревнив и не показва добрата си страна, докато не се случва нещо драматично. Страстен е, знае как да побеждава, съобразителен и умен е - като тези зодии.

 


Стрелец - Брук Дейвис

 

Стрелците обичат свободата си, независими са и много чаровни - точно както Брук Дейвис от малка живее сама, справя се с всичко, в началото не е по сериозните връзки.  Тя е нетърпелива, но се превръща в лидер, печели много, забавна е и има много приятели. Винаги знае къде са най-хубавите купони. Лоялна е към приятелите си.

 

Козирог - Деб Скот

 

Първо Деб изглежда по-смирена и сякаш разчита основно на парите на Дан Скот. Но се оказва, че тя има и по-тъмна страна, знае как да постига успехи, да развива бизнес и има много амбиции. Нищо не може да застане на пътя ѝ, когато реши. Козирозите също са амбициозни и твърдоглави. Интелигентна е, но понякога е малко егоист.

 


Водолей - Пейтън Сойър

 

Пейтън е оригинална с това, че винаги изразява себе си по нестандартен начин, мисли прогресивно и прави изкуство. Водолеите винаги също са пълни с нови идеи и са много креативни. Тя опитва да постъпва правилно, но често потиска емоциите си и става раздразнителна и дистанцирана. Водолеите също трудно се справят с емоциите.

 


Риби - Маут Макфадън

 

Маут е точно като Рибите. Той е много мил, добър, грижовен, верен, сладък, чувствителен - всички го обожават и го смятат за страхотен приятел. Няма късмет в любовта, но приятелите го обичат истинси. Леко е наивен, но е приятелски настроен и е готов да изслуша околните. Състрадателен е.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия