Регроградният Юпитер ще промени живота на 3 зодии!

Ето кои са те

2020-05-20 19:30:00
Регроградният Юпитер ще промени живота на 3 зодии!
Снимка: Pexels

Юпитер е ретрограден от 14 май до 12 септември. Този период ще донесе много изпитания на някои зодии, но и ще ги накара да пораснат. Вижте кои са те.

 


Овен

 

При тях ще бъдат засегнати най-вече кариерата или образованието. Ще могат да осмислят житейския път, който са избрали. Ще преценят дали не трябва да сменят попрището и каква работа най-много ще им подхожда. Затова, може да направят промени. Овните са импулсивни и действат на момента, но Ретроградният Юпитер ще ги накара да забавят темпото, да се вгледат в себе си и в живота си, да обмислят ситуациите. Ще са по-предпазливи и най-накрая ще решат какво образование искат и коя работа е за тях.

 


Рак

 

Раците също ще трябва да направят някои промени, но при тях това касае личния живот и връзките. Може да разнообразят заниманията с партньора и да помислят как могат да заздравят връзката. Ще осъзнаят какво работи и какво не, но трябва да започнат да гледат по-реалистично на нещата, а не да слагат розовите очила. Не всичко е перфектно. Това не означава, че задължително ще приключат с връзката си. Но може да се стигне и до раздяла. Раците ще прекарат повече време със себе си през лятото и ще опитат да разберат повече неща за себе си, и за партньора.

 


Везни

 

Нещата в личния им живот бяха сравнително стабилни в последно време. Но сега ще имат нужда да разберат кое е мястото, което наричат свой дом и да проведат някои дълбоки разговори. Семейният живот, домът им и ценностите им ще бъдат на преден план през периода. Не всичко ще премине така, както са планирали. Може да им се наложи да похарчат повече пари заради някакъв ремонт в дома или защото се налага да купят нещо за дома.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия