3 зодии, които проявяват съчувствие

Ето кои са те

2020-01-14 18:00:00
3 зодии, които проявяват съчувствие
Снимка: Pixabay

Представителите на тези зодии проявяват състрадание, съчувстват на другите, преживяват с тях проблемите им и много силно усещат техните емоции. Става им мъчно, когато другите са тъжни и нещастни. Вижте кои са те.

 


Риби

 

Рибите са най-големите емпати сред зодиите. Водни знаци са, което значи, че по принцип са много чувствителни, емоционални, интуитивни, улавят промените в настроението на хората и усещат как се чувстват те. Рибите са мили и добри души, опитват да помогнат, често поставят другите над себе си и им угаждат. Затова бързо се разстройват и дори плачат, когато хората около тях са в тежки ситуации и са много тъжни. Тези зодии искат да помогнат, боли ги невероятно, когато семейството им страда и тогава стават негативни - просто приемат всичко прекалено лично. Когато не могат да помогнат и успокоят близките, не знаят какво да правят.

 


Телец

 

Те са сериозни, на тях може да се разчита, постигат успехи и опитват да се справят с проблемите. Отговорни са, разумни, но и те преживяват много тежко проблемите около близките си. Разчувстват се, когато някой им съобщи нещо лошо или е изпаднал в депресия. Искат да му помогнат да се съвземе, мислят много време за него и се обвиняват, ако не намират изход. Те познават как се чувстват хората около тях, просто имат усет. Разбират и езика на тялото. Много грижовни за към приятелите си и винаги са до тях. Добри са по природа и искат да дават най-доброто от себе си. Любезни са.

 


Скорпион

 

Други представители на водните зодиакални знаци. Затова те са много чувствителни, раними и емоционални, дори да не им личи. Изглеждат студени и жестоки, защото пазят себе си, ненавиждат предателства и не искат пак да ги наранят. Но усещат лъжите, измамите, тъгата, несправедливостта, отчаянието и това много ги трогва. Те са страшно грижовни и чувствителни, не понасят когато близките им страдат и когато се случват нечестни неща. Искат да помогнат и да направят другите щастливи. Винаги се отзовават, когато близките им са в беда и се разстройват от дребни неща.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия