Топ 3 на най-стресираните зодии

Ето кои са те

2020-01-09 18:00:00
Топ 3 на най-стресираните зодии
Снимка: Pixabay

Ясно е, че ежедневието на всички е напрегнато понякога, хората често се изморяват, нервират, притесняват, стресират. Но има 3 зодиакални знака, които почти никога не могат да се отпуснат, ядосват се за дребни неща, преживяват всичко много тежко, премислят нещата и постоянно са под стрес. Вижте и кои са те.

 


Дева

 

Това са зодиите, които най-много премислят нещата. Анализират всяка една ситуация, всяка дума, която са чули, всичко, което се случва около тях. Продължават дори да мислят за стари случки. Притесняват се излишно, сами си създават проблеми. Преувеличават нещата и започват да си въборазяват. Това, че са перфекционисти и искат да изпипат най-малкия детайл също им пречи, защото е натоварващо и стресиращо. Поемат прекалено много отговорности и опитват да се грижат за всички, затова постоянно са напрегнати и заети. Работят, грижат се за семейство и роднини, така стават прекалено натоварени и едвам издържат. Почти нямат време за забавления и разпускане.

 


Рак

 

Сред най-чувствителните зодиакални знаци. Лесно се разстройват, плачат много, страхуват се и приемат тежко нещата. Често създават от мухата слон, проблемите им изглеждат големи и неразрешими, дори когато не са. Не се доверяват лесно на хората, много раними са, затова стават по-дистанцирани и опитват да се защитят. Затварят се в черупката си, мислят, че всеки ще ги нарани и че всичко, което се случва около тях е тъжно и лошо. Много са притеснени. Те са състрадателни и интуитивни, усещат негативната енергия и тревогите на хората около себе си - това ги товари. Домошари са, искат да стоят в зоната си на комфорт, иначе са нервни.

 


Риби

 

Рибите са потайни, по-тихи, не обичат хората, особено непознатите, да разбират неща за личния им живот. Не искат никой да ги безпокои и да нарушава личното им пространство. Много ги плаши мисълта, че някой може да обсъжда личния им живот и проблемите им. Въобразяват си, че всички говорят за тях и им се присмиват, че клюките по техен адрес не спират. Затова са много стресирани, нервни и депресирани. Затова започват да се затварят в себе си, трудно да допускат нови хора в живота си и не вярват на никого. Предпазливи са, но това им влияе негативно, защото ги прави много притеснени. Редовно си мислят, че никога няма да открият любовта или верни приятели.

 

Топ 3 зодии, които са ужасни лъжци

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия