Какъв коледен подарък ще получат зодиите?

Вижте какво ви чака под елхата

2019-12-23 18:00:00
Какъв коледен подарък ще получат зодиите?
Снимка: Pexels

Ето какъв подарък може да очакват зодиакалните знаци под елхата в коледната сутрин.

 


Овен

 

Те са енергични, ентусиазирани, екстровертни. Радват се на Коледа и на подаръците много, дори когато пораснат. Важното е опаковката да е хубава и да ги зарадват с нещо ново и специално. Може да получат професионална камера, с която да запечатат вълнуващите моменти или фитнес атрибути, тъй като са много активни и не стоят на едно място.

 


Телец

 

Обожават лукса и изтънчените неща и всички хора около тях знаят това. Телците дори често правят списък с това, което искат или намекват на близките си какво да им купят. Вероятно е да получат бижута, скъпа нова прахосмукачка или дизайнерска чанта.

 


Близнаци

 

Много любопитни зодии, които искат да знаят всичко, общуват с доста хора и обичат техниката. Често са като залепени за телефона си. Да очакват нов модел таблет, лаптоп, смарт часовник или пътеводител.

 


Рак

 

Сантименталните и чувствителни Раци мразят обикновените и практични подаръци, искат нещо, което да ги докосне истински и което е от сърце. Обожават Коледа. Близките ще ги зарадват с персонална картичка, грамота, сувенир или смарт телевизор с колекция коледни филми.

 


Лъв

 

Като царе на зодиака, те също си падат по лукса. Но им харесват и екстравагантните неща, с които ще привлекат внимание. Обичат големите бляскави подаръци. Под елхата ще намерят последен модел телефон, нови слушалки или чудна дреха.

 


Дева

 

Перфекционисти са и за тях много трудно се избира подарък. Винаги имат някаква забележка или казват нещо критично. Фокусират се и над най-малките детайли. Сигурно ще получат козметичен комплект, който е вечна класика, или карта с пари за магазини за обувки и спортни материали.

 


Везни

 

Везните са спокойни зодии, ценят красивото, обичат лукзоните и скъпоценни неща. Може близките им да ги зарадват с екскурзия, талон за СПА процедура или маникюр. Друг вариант е да получат дрехи от скъп плат или интересни бижута.

 


Скорпион

 

Трудно е да им се угоди и да се разбере какво искат и харесват, тъй като са потайни. Но са много страстни и чаровни, затова може да очакват скъп парфюм, секси бельо или пръстен. Ще бъдат очаровани и от снимка в рамка.

 


Стрелец

 

Истински приключенци, много свободолюбиви и интересни личности. Те са философи и обичат да разсъждават над живота. Обожават пътешествията, така че близките може да ги зарадват с билети за пътуване или екскурзия, както и с подходяща екипировка и чанта за планина.

 


Козирог

 

Лесно е да се пазарува за Козирозите, тъй като те са много отговорни и сериозни и обичат практичните неща. Добре е да им подарите нещо, което наистина ще ползват и ще им свърши работа. Под елхата може да намерят часовник, козметични продукти, несесери, чаши или дори пари.

 


Водолей

 

Водолеите са бунтари, много ексцентрични, различни и ако получат банален подарък ще се разочароват. Те обичат технологиите. Най-вероятно ще намерят под елхата кухненски робот, геймърски атрибути, капан за сънища или оригами.

 


Риби

 

Те се радват най-много на вниманието и обичта на близките си, най-щастливи са, когато цялото семейство се събере. Оценят всеки подарък, за тях е по-важно да прегърнат роднините си и да поговорят с тях. Обичат изкуството. Вероятно ще получат ретро фотоапарат, слушалки, картина, книга, плюшени играчки или сувенири.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия