3 зодии, които имат късмет на Петък 13-и

Вижте кои са те

2019-12-13 18:00:00
3 зодии, които имат късмет на Петък 13-и
Снимка: Pexels

Всеки е чувал суеверията за петък 13-и и някои хора много се страхуват от този фатален ден. Някои от зодиите обаче ще се радват на голям късмет в последния такъв ден за годината. Ето и кои са щастливците днес, които ще имат и много хубав уикенд.

 


Овен

 

Последните няколко месеца бяха доста тежки за Овните, но всичко това ще се промени от тук нататък. Те най-накрая ще се освободят от негативната енергия, черните мисли и лошото. Тези зодии ще успеят отново да бъдат себе си. Пречките ще изчезнат и те ще могат да действат и да постигат победи. Ще решат какво искат и как да го постигнат, и най-накрая отново ще се почувстват полезни. Петък 13-и ще е ден за размисъл за тях. Ще осъзнаят какво трябва да променят в живота си, за да се развиват в положителна посока. Овните ще имат възможност да поговорят с важни за тях хора и ще чувстват, че се сближават още повече с тях. Да подбират внимателно думите си.

 


Близнаци

 

Близнаците ще се концентрират върху финансовото си състояние и личния си живот през този ден и през уикенда. Ще осъзнаят, че имат страхотни приятели, които ги подкрепят във всеки момент и ще получат помощ, която дълго ще запомнят. Колегите или съучениците им може да ги зарадват с приятна изненада. Тези зодии мислиха, че животът им е пълен хаос, но сега разбират, че имат хора, на които да разчитат и никога няма да са сами. Днес те се чувстват благословени, че имат толкова близки хора, с които споделят общи интереси и ценности. Вероятно ще решат да премахнат ненужните хора от живота си. Ще са креативни и ще се захванат с нови проекти, които ще са доходоносни.

 


Стрелец

 

Тези зодиакални знаци усещат новото начало. Животът им ще се промени и самите те също вече няма да са същите. Най-хубавото е, че това засяга основно любовният им живот. Той ще процъфти и Стрелците най-накрая ще намерят щастието. Тези дни ще ги зарадват с много романтика, искрени признания и любовни трепети. Представителите на зодията ще бъдат много страстни и ще усетят какво е истинска тръпка. Ако отскоро са във връзка, ще проведат искрен разговор с партньора, ще се радват на много споделени моменти и ще осъзнаят, че това е техният човек. Други ще се осмелят да поканят човека, когото харесват на среща. Ще преценят за кои хора е най-добре да отделят време в живота си. Стрелците ще започнат да се ценят повече.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия