3 зодии, за които ДЕКЕМВРИ ще е магичен!

Вижте кои са късметлиите

2019-12-02 18:00:00
3 зодии, за които ДЕКЕМВРИ ще е магичен!
Снимка: Pixabay

Декември е смятан за най-вълшебния и магичен месец в годината. Настроението е приповдигнато, навсякъде е пълно с украса, с нетърпение чакаме коледните празници, а и започва да вали сняг и навън става бяла приказка. Мирише на портокали, коледните филми завладяват телевизиите, а горещият шоколад и греяното вино стават любими напитки на мнозина. Коледните базари са любимо място за посещение и романтиката е във въздуха. Ето и кои зодии ще имат най-много късмет през този месец.

 


Овен

 

Овните имаха тежки периоди пред годината, но сега най-накрая ще могат отново да се почувстват като себе си. Ще се чувстват добре в кожата си и ще са по-силни. Ще разберат защо са им се случили определени неща. Декември за тях ще бъде месецът на успеха - те ще са много амбициозни през периода и ще блеснат в работа или в училище. Ще впечатлят влиятелни хора, които са на висши позиции. Може да си намерят по-хубава работа. Овните ще бъдат пълни с ентусиазъм, който им липсваше в последните месеци и ще смятат, че могат да постигнат всичко. Ще са по-решителни. Чакат ги вълнуващи пътувания.

 

Снимка: Pexels

 

Лъв

 

Тези зодии ще премислят миналото си и последните няколко години. Ще разсъждават върху това, което им се е случило, но това няма да ги натъжи, а дори ще ги направи по-уверени в себе си и доволни от постигнатото. Ще осъзнаят, че са променили навиците си към по-добро и вече водят по-здравословен начин на живот. През декември Лъвовете ще станат още по-големи оптимисти и ще са с много позитивна нагласа. Ще са творчески настроени и ще се захванат с нови проекти. Ще бъдат заети, но това ще им носи удоволствие, тъй като ще създават изкуство.  Чакат ги и много романтични моменти. Необвързаните ще флиртуват и ще се забавляват.

 

Снимка: Pexels


Стрелец

 

Тази година беше доста интересна за Стрелците. През декември те ще започнат да берат плодовете  на успеха си. Ще усетят подобрение във финансовото си състояние, ще могат да си позволят да си купят луксозните неща, за които мечтаят. Тези зодии ще получат и много подаръци, а и ще си позволят скъпи ваканции през месеца. Така те ще могат да се почувстват по-уверени в себе си и ще са в още по-добро настроение. Ще се занимават с духовни практики и ще опознаят себе си. Стрелците ще прекарат доста време със семейството и така ще са по-спокойни. Ще се излекуват, ще могат най-накрая да продължат напред след драматичните неща, които им се случиха през годината и ще станат по-състрадателни.

 

Снимка: Pexels

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия