3 зодии, които обичат да причиняват болка на околните

Вижте кои са те

2019-11-29 18:00:00
3 зодии, които обичат да причиняват болка на околните
Снимка: Pixabay

Има някои зодии, които сякаш изпитват удоволствие, когато виждат другите да страдат. Така те се успокояват - не са единствените, които плачат, нервират се и тъгуват. А и когато причинят болка на партньора и приятели, те се чувстват по-силни и могъщи. Не са много състрадателни и трудно проявяват съчувствие. Ето кои са те.

 


Овен

 

Овните обичат да преследват. Те са егоисти, често поставят себе си на първо място. Лесно избухват и са много импулсивни - понякога ви нараняват, без да го целят, просто действат и не мислят. Но винаги ще предпочетат себе си пред вас, става им добре, когато излеят мъката си и започнат да ви обиждат. Така се чувстват по-могъщи. Говорят много за себе си и зачитат чувствата и преживяванията си, сякаш те са най-важни. Ако много ги обичате, може да не ви обръщат много внимание, но ако започнете да ги игнорирате и смятате, че някой е по-добър и красив от тях, те ще започнат да ви се доказват и да се закачат. Около тях винаги е напрегнато. Имат нужда да ви контролират, да печелят споровете, да ви видят победени.

 


Близнаци

 

Те са енергични, готови за приключения, общителни, социални. Обожават да са на места, пълни с хора, да се запознават с много нови хора. Близнаците са отлични комуникатори, но постоянно дават смесени сигнали. Така нараняват хората, които си падат по тях. Тези зодии флиртуват, показват, че имат интерес, карат ви да се чувствате забавни и специални - но правят същото и с още няколко човека. Самите те не знаят кого харесват най-много, имат нужда от закачки и флиртове, игриви са. Не приемат сериозно връзките и отношенията и така причиняват болка. Ще се изсмеят и ще се отдалечат, ако сте тъжни и наранени - подиграват се на тези чувства, приемат това за драма. Хубаво им е да имат контрол, те да са звездите на вечерта и хората да страдат по тях.

 


Стрелец

 

Тези зодии са много забавни и чаровни. Веднага привличат вниманието, печелят симпатиите и ободряват околните. Но приличат на Близнаците - флиртуват безразборно, пишат си и излизат с няколко човека едновременно, не могат да останат верни, лоялни и отдадени. Засипват с внимание не само партньора, но и много хора, които реално не са им близки. Те също нараняват основно половинките, но често се случва да причинят болка и на приятелите. Държат се неуважително, подценяват проблемите на близките си, подиграват се, ако не сте пътували, колкото тях или не сте толкова приключенски настроени. Искат да изтъкнат себе си, става им приятно като унижат и подценят другите. А и редовно сменят компаниите си, предават приятелите от детството. Харесва им вие да се нуждаете от тях, а те да са безразлични.

 

3 зодии, които най-лесно намират приятели

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия