4 зодии, които странят от драмите

Ето кои са те

2019-11-20 18:00:00
4 зодии, които странят от драмите
Снимка: Pixabay

Тези зодиакални знаци трудно се шокират, очакват всичко, гледат да не приемат негативно нещата, дори когато става въпрос за изневери, раздели, предателства от близки и приятели. Опитват да не се намесват в конфликтите и стоят настрана от драмите. Вижте кои са те.

 


Козирог

 

Те са прекалено фокусирани над своите цели, амбиции, мечти, задачи, планове. Работят здраво, учат много, правят всичко, за да постигнат успех и да осъществят целите си. Затова не се занимават с клюки, интриги, не се интересуват много от проблемите на околните. Не са любопитни, нямат много свободно време, работят и не се интересуват от конфликтите и драмите около тях и приятелите им. Мъдри са, затова не се намесват в чуждите работи. Практични са и морални.

 


Везни

 

Везните мразят конфликтите и споровете. Не понасят хората около тях да се карат, да си крещят, да се обиждат. По природа са спокойни и търсят хармонията, затова не се чувстват комфортно в такава обстановка. Опитват да избягват такива среди и да не влизат в спорове. Не се месят, когато другите се карат, особено ако причината им се струва безсмислена. Мразят да се натоварват с негативни емоции. Опитват да видят нещата от различни гледни точки и не съдят хората, затова нямат много врагове. Проявяват разбиране, правят компромиси и помагат.

 


Стрелец

 

Едно от най-хубавите качества на Стрелците е, че могат да преглъщат гордостта си, да прощават бързо и да не таят злоба. Те се извиняват, когато грешат и не обичат дълго да се сърдят и да се карат с някого. За тях е по-важно да се веселят, затова не оставят негативните емоции да ги владеят. Гледат да са позитивни и оптимисти, не обичат драмата и дори не им се занимава с проблемите на околните. Адаптивни са и се разбират добре с много хора.

 


Водолей

 

Тези зодии мразят драмата, най-вече, защото прекалено емоционалните хора ги плашат. Дразнят се на изблици, плач, крясъците. Самите те крият емоциите си и си служат повече с логиката. Водолеите са креативни и се посвещават на работата си, на каузите, на творчеството - нямат време за спорове, интриги, караници, драми. Бързо махат от живота си хората, с които виждат, че нямат почти нищо общо и които не са техен тип. Изглеждат резервирани, но всъщност така се пазят и си спестяват негативните емоции. Говорят открито за проблемите, не клюкарят и не се месят в живота на околните.

 

4 зодии, които подценяват предателствата

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия