Топ 6 на най-търсените костюми за Хелоуин

Ето кои са те

2019-10-16 13:30:00
Топ 6 на най-търсените костюми за Хелоуин
Снимка: Pexels

Ако обожавате Хелоуин, сигурно вече сте намислили как да се маскирате и гримирате за страшния празник. Но ако не ви е останало време или просто не може да се сетите за нещо, което ще ви прилича, предлагаме ви няколко идеи. Всъщност, това са най-търсените костюми за тази година, според данни на Google. Така че, най-вероятно ще има много хора облечени по същия начин, но пък ще сте в крак с тенденциите, ако заложите на някой от тези образи.

 


1. IT

 

Да се маскирате като клоуна от трилъра "IT", направен по книгата "То" на Стивън Кинг ще е най-големият хит на този Хелоуин. Пениуайз е най-търсеният вариант за костюм и грим в Google. Вероятно това се дължи на високата гледаемост на филма, който излезе в началото на септември. С този костюм определено ще сте страшни и ще изглеждате супер, ако обикаляте горите или изоставени къщи.

 

Снимка: Pixabay


2. Вещица

 

Вечна класика, която явно никога няма да попадне извън списъка на най-търсените костюми. Винаги ще изглеждате актуално и страшно, ако заложите на костюм на вещица. Освен емблематичната шапка и черната рокля или черното наметало, не забравяйте за дългите нокти в черен лак и метлата. Черна котка около вас е бонус.

 

Снимка: Pixabay


3. Спайдърмен

 

Поредно вдъхновение от киното. "Спайдър-Мен: Далече от дома" излезе през лятото и също напълни киносалоните. Тийнейджърите се влюбиха в Том Холанд и искат много да приличат на персонажа му. Затова, не е изненада, че маскиране като този супергерой ще е хит за празника.

 

Снимка: Pexels


4. Динозавър

 

Тази година се забелязва завръщане на динозаврите като вариант за маскиране. Те бяха хитови през 90-те години, когатго излезе "Джурасик парк". Освен на страшен динозавър, може да заложите и на смешен и приятелски настроен, който прилича по-скоро на анимационен герой.

 

Снимка: Pexels


5. Наследниците

 

Приказните герои от "Дисни" също са класика на Хелоуин. Този път в класацията водят героите от фентъзи-мюзикъла "Наследниците". В него се разказва за децата на най-известните злодеи на всички времена. През лятото на 2019 г. излезе третата част на филма.

 

Снимка: YouTube


6. Клоун

 

Ако филмът "То" ви е харесал и вдъхновил, но в същото време се страхувате от Пениуайз и не искате да сте толкова страшни, можете да се направите на обикновен клоун. Търсенията за такъв костюм в интернет също са нараснали, което пак се обяснява с филма. Може да сте смешен, весел и забавен клоун, който разсмива децата и раздава бонбони.

 

Снимка: Pexels

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия