Седмичен любовен хороскоп

Каква ще бъде седмицата за всяка зодия?

2019-09-02 16:30:00
Седмичен любовен хороскоп
Снимка: Pexels

Овен

 

Търпението по принцип не е от най-силните ви качества, а през тази седмица съвсем ще ви липсва. Стремителни сте и нямате особено желание да овладеете емоциите. Не рядко ще се впускате в словесни атаки, които категорично ще навредят на отношенията ви. Напрежението ще кулминира в сряда и четвъртък. В края на седмицата положението може би ще е по-лошо отколкото в началото, защото хем ще се чувствате виновни заради спонтанното си поведение, хем пък няма да имате никакво желание да се извините.

 

Телец


Поведението на половинката може да породи у вас недоволство. За съжаление, няма да разполагате с подходящи условия за изясняващ разговор и нивото ви на тревожност постепенно ще се повишава. Не си насрочвайте срещи, ако усещате, че ще са по-скоро формални. Ще се чувствате много по-уверени в компанията на обичайните си приятели. Участвайте в инициативите им. Ще се позабавлявате без да сте принудени да спазвате някакви строги правила.

 

Близнаци


В търсене на разнообразие може да се изкушите да започнете нова, но съвсем безперспективна връзка. Ако никак не можете да овладеете спонтанния порив поне се постарайте да не въвличате в приключение някой от познатите си, с които общувате често и сте в една и съща компания. Неспокойни сте и в състояние да спорите за дреболии не защото са важни, а за да покажете характер. Единственият ефект от такава тактика ще е, че близките ви ще се дистанцират. Помислете за последствията и за това, че вие никак не обичате да сте сами.

 

Рак


Прекалено емоционални сте и всеки неуспех ви подтиква към черногледство. Опитайте се да овладеете пристъпите на мнителност. Не е нормално при всяко несъгласие на половинката с мнението ви да си мислите за раздяла. След вторник настроението ви ще е по-стабилно и тогава е подходящо да зададете въпросите, които ви мъчат. Отговорът ще ви успокои, но и ще ви накара да се почувствате неудобно от драматичните сцени, които сте си представяли. Посветете известно време на любимите си занимания, ще се почувствате значително по-сигурни в себе си.

 

Лъв


Не е изключено да усетите дефицит на внимание през тази седмица. Това може да се случи и с обвързаните, и с необвързаните представители на вашия знак. И докато мъжката половина просто ще си тъгува мълчаливо и ще очаква да получи поредната доза обожание, то момичетата определено ще се изнервят и ще загубят няколко капки от присъщото си самочувствие. Осъзнаването, че светът не се върти около вас определено ще ви е полезно. Може би половинката ви има проблеми и се нуждае от помощ? Няма да ви навреди, ако попитате. След като разберете отговора, отношенията ще възстановят предишния си облик.

 

Дева


Присъствието на четири планети във вашия знак и връзката помежду им няма как да не окаже влияние върху романтичните ви и любовни отношения. Може да изпитате известно неудовлетворение от връзката си. Проявите на внимание от страна на половинката да ви изнервят, вместо да ви радват. Имате нужда от уединение и обмисляне на собствените си желания. Трябва самостоятелно да решите нужна ли ви е тази връзка или не. И след като си отговорите искрено, да предприемете съответните действия. Ако решите, че следващата крачка е раздяла, не отлагайте твърде дълго, агонията само ще влоши положението.

 

Везни


Ще се наложи да отделите време за разни практически задачи през тази седмицата и поне в началото никак няма да ви е до любов и романтика. Отделно от това родителите или много близки роднини ще ви помолят за помощ и няма да имате възможност за отказ. Поддържайте с половинката си виртуална връзка. Със сигурност той/тя ще ви окуражава и няма да мрънка по повод отсъствието ви. След сряда някой ще ви покаже недвусмисления си интерес към вас и ще разбърка допълнително и без това хаотичните ви мисли. Много добре помислете какво искате преди да започнете да действате.

 

Скорпион


В две направления нямате равни на себе си: да изненадвате и да напомняте за стари прегрешения. През тази седмица, обаче, сте добронамерени и готови да простите всички предишни гафове на половинката си. Даже да сътворите някоя приятна изненада за освежаване на отношенията. Колкото и скоро да е била поредната ви разправия вие просто ще се правите, че никога не се е случвала. Използвайте периода пълноценно, наслаждавайте се на компанията на половинката си, но без да ограничавате личната му/й свобода. Особено в края на седмицата. Тогава и двамата ще се чувствате по-добре, ако сте на разстояние един от друг.

 

Стрелец


Мисълта за предстоящо (или наскоро преживяно) пътуване ще избута всички останали мисли от главата ви още в началото на тази седмица. Включително мислите за романтика и любовни срещи. Подготовката на пътуването или може би, ако вече сте го осъществили, асимилирането и подреждането на спомените от него, ще ви ангажира изцяло. Предложението на половинката за среща най-вероятно няма да ви зарадва, а ако той/тя все пак настоява може да ви хрумне, че раздялата е за предпочитане. Не бързайте, за да не съжалявате и някъде в дълбините на душата ви да остане горчивината на неудовлетворението.

 

Козирог


Почти сигурно е, че ще настъпи промяна в отношенията ви през тази седмица, независимо дали връзката ви е от скоро или продължава с години. Промяната може да е двупосочна, да решите, че е крайно време да обедините усилията си и да заживеете заедно или пък да решите, че чувствата са изчерпани и е по-добре всеки да поеме по своя път. Независимо от тенденцията поведението ви ще е спокойно, разумно и учтиво. Няма да има нито драми, нито фойерверки. Каквото и да се случи няма да отстъпите нито крачка от първоначалния си замисъл. Само начинът на реализацията му ще е различен.

 

Водолей


Най-нетърпеливи ще са онези представители на вашия знак, които съвсем от скоро са „на люлката на любовта“. Те ще изгарят от желание непрекъснато да са в компанията на приятел/ката си, да чуват гласа и усещат присъствието му/й. Стремежът ви е разбираем, но за вас е по-добре да не прекалявате с обажданията, да не досаждате с любовни послания и емотки през няколко минути, защото той/тя може да се почувства притиснат/а и да се дистанцира. Изчакайте поне до сряда. Тогава благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да се видите без да сте се натрапвали. И не споделяйте вълненията с приятелите си, ще получите грешни съвети.

Риби


Прекрасно е, че сте романтични, но ситуацията става леко критична, когато сте и прекалено емоционални. А през тази седмица ще сте буквално кълбо от емоции, дълбоко чувствителни и много по-раними от обикновено. В състояние сте да се натъжите дори от съвсем обикновена забележка или дребен жест, който няма да ви хареса. Занимавайте се през първите няколко дни от седмицата с неща, които ви носят радост. Изолирайте се от хора, излъчващи лошо настроение и негативизъм, не позволявайте на редовите си приятели да ви се оплакват и да обсъждат с вас неуспехите си. Ще стабилизирате настроението си и ще предотвратите възможността за ненужно и безпричинно усложняване на отношенията. В края на седмицата предстоят приятни изненади.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
titia
преди 4 години

stranno ukazanie


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия