За момичета: 5 зодии, които се гримират перфектно

Вижте кои са те

2019-10-16 18:00:00
За момичета: 5 зодии, които се гримират перфектно
Снимка: Pexels

Тези зодии обожават козметиката. Постоянно си купуват нови гримове, експериментират, обичат да се гримират и да впечатляват другите с идеите си и хубавия си външен вид. Ето и кои са те. 

 


Телец

 

Телците са готови на всичко, за да изглеждат прекрасно и елегантно. Затова от малки се учат да се гримират фантастично. Това им е като вроден талант, просто имат усет, а и са естети по душа. Обичат да гледат клипове, в които се показват техники за гримиране. Най-хубавото е, че те са упорити и постоянни, затова успяват да научат каквото трябва и осъвършенстват идеите си. Обичат традициите, затова си падат по класиката в света на козметиката, но често добавят някакъв малък детайл, с които се отличават от другите.

 


Лъв

 

Кралиците на зодиака имат нужда да са перфектни във всичко, гримирането не прави изключение. Те са много социални, обожават вниманието, винаги са в светлината на прожектора, посещават много събития и партита, затова се грижат старателно за вида си, знаят, че трябва да изглеждат добре, когато водят такъв живот. Гримът им дава увереност и ги прави още по-харизматични. Те са енергични, креативни, опитват нови неща, искат да блестят и да впечатляват другите. Кипрят се от малки.

 


Рак

 

Тези зодии са по-неуверени в себе си, затова не се чувстват добре, ако излязат без грим, особено ако отиват на важна среща или на място, на което има много хора. Просто са свикнали да се гримират, дори да е рано сутрин. Така се чувстват по-сигурни в себе си. Те са креативни знаци, обичат изкуството и приемат гримирането като такова. Обичат да експериментират с цветове. Имат усет и дори някакво шество чувство - изпробват нещо и впоследствие то наистина става модерно.

 


Водолей

 

Те са най-креативните и иновативни зодии. Затова много им се нравят шантавите идеи в гримирането, смелите тенденции в света на модата и козметиката. Те са първите, които изпробват новите трендове, не се притесняват да заложат на провокативна визия. Често им доскучава, затова и сами измислят странни идеи за гримиране. Не искат да изглеждат еднакво винаги, редовно променят визията си.

 

Снимка: Pexels


Риби

 

Рибите са най-артистичните и творчески настроени зодии. Те обожават изкуството и непрекъснато се занимават с него - рисуване, фотография, пеене, писане. Рибите, както и Раците, приемат гримирането като вид изкуство и дават всичко от себе си. Изрисуват лицето си, стараят се много. Талантливи са по природа - усещат кое с какво ще си отива, какви цветове и композиции е най-добре да използват. Ако се подготвят за важно събитие, ще впечатлят всички с грима си.

 

За момичета: Грим според зодията

 

Цвят червило според зодията

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия