Според зодията: Какъв тип приятел си?

Ето какъв

2019-08-28 18:00:00
Според зодията: Какъв тип приятел си?
Снимка: Pexels

Приятелството е сред най-ценните неща в живота на всеки. Прекрасно е, когато можеш да се довериш на някого, да знаеш, че тайните ни няма да бъдат издадени, че има човек, на когото можеш да разчиташ, който ще ти даде съвет, ще те окуражи, разсмее, но и ще се отнесе сериозно към проблемите ти. Ето какви приятели са всички зодии.

 


Овен - Мотиваторът

 

Те са най-големите фенове на своите приятели. Ще ги ободрят, ще им вдъхнат кураж, ще ги поздравяват за постиженията им, ще ги подкрепят в работа или училище. Ако се занимавате с театър, пеене, изкуство - Овните ще са на първи ред и ще аплодират най-силно; ще прочетат всичките ви статии, есета, ще разгледат фотографските ви снимки. Когато някой преминава през труден период, Овните го заразяват с положителна енергия.

 


Телец - Лоялният

 

Те са твърди като камък - никога не биха престъпили принципите си, не биха постъпили зле с вас, не биха предали приятел, каквото и да става. Каквото и да ви се случва, колкото и трудно да ви е, Телците винаги ще са до вас и ще може да се обърнете към тях за подкрепа и помощ. Те са верни приятели, не нарушават обещанията си, защитават ви, не злословят зад гърба.

 


Близнаци - Забавният

 

Когато Близнаците са наоколо, целият им приятелски кръг се смее до сълзи. Близнаците са много забавни, весели, душата на компанията, разказват най-интересните истории, не ви оставят да скучаете. Когато искате да си прекарате страхотно и да се посмеете, обадете се на Близнаците. Те виждат нещата по-оптимистично и имат шантави идеи за живота. Разговорливи са и ще ви дадат съвети.

 


Рак - Състрадателният

 

Раците са тези, които винаги знаят как да накарат приятелите си да се чувстват обичани, защитени, ценни. Те са много грижовни, показват, че им пука, искат да сте добре, интересуват се от чувствата ви. Раците редовно изброяват какви прекрасни качества имат приятелите им и така ги окуражават. Ако имате нужда да поплачете, Раците никога няма да ви върнат и да ви кажат, че ги натоварвате.

 

Снимка: Pexels

 


Лъв - Щедрият

 

Тези зодиакални знаци споделят всичко със своите приятели. Черпят ги, помагат им със задълженията, водят ги на красиви места, купуват им най-оригиналните подаръци. Често им помагат да си намерят работа или да изкарат добра оценка. Да виждат другите щастливи, прави Лъвовете много горди и радостни. Лъвовете водят приятелите си на най-бляскавите места, запознават ги с влиятелни хора, забавляват ги с най-страхотните купони и винаги ги защитават.

 


Дева - Решаващият проблемите

 

Те са тези приятели, към които винаги ще се обърнете, ако имате някакъв проблем. И то не само емоционален, а по-скоро такъв, свързан със здравето, имоти, роднини, работа, училище, пари, технологии и т.н. Девите са практични, измислят най-добрите решения, готови са да помогнат във всеки един момент. Пишат биографии на приятелите си, помагат им за участие в конкурси, помагат им да боядисат или подредят дома си. Те винаги са там, когато ситуацията е заплетена.

 

Везни - Изтънченият

 

Изключително възпитани и интелигентни зодии. Никога няма да ви правят за смях, да ви обиждат, да ви говорят грубо. Те ще опитат да ви разберат, да ви ободрят, да ви повдигнат самочувствието. Везните са общителни и са насреща за дълбок и смислен разговор, когато имате нужда, няма да ви се подиграват. Те познават много хора и когато сте самотни, ще ви срещнат с други техни приятели, ще ви водят по културни събития.

 


Скорпион - Надеждният

 

Скорпионите са напълно отдадени във всичките си връзки - семейни, приятелски, романтични. Те много трудно допускат хора до себе си, така че ако сте им станали истински близки - никога няма да ви предадат. Винаги ще ви обичат силно и ще са привързани към вас, ще искат да знаят как сте и да ви помогнат. Имат много силна връзка с приятелите си и биха направили всичко за тях. Най-хубавото е, че на тях може да се разчита - никога не биха издали тайните ви и не биха ви скроили номер. Можете да им споделите всичко.

 


Стрелец - Приключенецът

 

Ако имате нужда от парти, купони, пътувания, адреналин, екстремни спортове - просто звъннете на Стрелците. Може в друг момент да няма как да се появят, но що се отнася до адреналин и забавление, те ще са там. Ще знаят как да направят деня и нощта ви запомнящи се, ще ви развеселят, ще ви запознаят с нови хора. Ще ви окуражат да пробвате неща, които не сте опитвали и така ще се почувствате живи. Те ще ви помогнат да излезете от зоната си на комфорт и с тях създавате най-лудите спомени.

 

Снимка: Pexels

 


Козирог - Вдъхновителят

 

Много са сериозни във връзките си, това важи и за приятелствата. Когато някой им стане близък и го нарекат приятел, това е за цял живот. Те ще ви търсят, ще помнят важните за вас неща, няма да пропуснат събитие, което е важно за приятелите им. Приемат проблемите на приятелите си като свои, дори започват да ги решават. Така вдъхновяват близките си.  Много са амбициозни и знаят как да подтикнат приятелите си да следват и постигат мечтите си.

 


Водолей - Ексцентричният

 

Водолеят е различният приятел в групата, затова е и най-интересен. Може да не идва на всяка среща, разходка, на всяко кино или парти, но това е защото се занимава с други важни неща. Водолеите са бунтари и индивидуалисти - мразят несправедливостите и никой не може да им повлияе, да ги подведе с нещо - затова и няма да ви предадат, имат си собствено мнение. Те са себе си винаги - имат странни идеи, да носят шантави дрехи, да експериментират с прически или грим, или да говорят за нещо, което никога не ви е хрумвало. Не изпитват страх и ви окуражават да бъдете себе си. Винаги изпъкват в тълпата.

 


Риби - Интуитивният

 

Ако имате близък приятел Риби, бъдете сигурни, че той ви познава по-добре от всичките ви други приятели. Просто тези зодии имат невероятна интуиция, разбират как се чувствате, какво ви е нужно, не ви съдят, знаят кога трябва да са до вас. Те проявяват съчувствие и с тях може да обсъдите всичките си проблеми, без да се страхувате. Самите Риби са много искрени и вие също ставате такива, когато сте с тях. Те са и чувствителни, може заедно да си поплачете. Ще ви разберат и никога няма да ви наранят.

 

Любим сладолед според зодията

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
titia
преди 4 години

imam si golemia mi liubim bliznak i malkoto mi hlapence- blizna4e. obojavam gi i te sa moeto 6tastie


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия