3 зодии, които са кралици на драмата

Вижте кои са те

2019-08-21 18:00:00
3 зодии, които са кралици на драмата
Снимка: Pixabay

Тези зодиакални знаци винаги се забъркват в конфликти, обиждат се лесно и приемат някои неща тежко, понякога стават агресивни. Обичат около тях да се случва нещо, да има нещо интересно, мразят скуката, затова често драматизират и сами си създават проблеми с околните.

 


Близнаци

 

Те създават драми и конфликти, но тайничко, без другите да усетят. Близнаците са комуникативни, непостоянни и палави. Мразят скуката и сивото ежедневие, обичат пакостите. Наблюдават отношенията между хората отстрани, следят ситуациите и проблемите на другите и забъркват каши между тях скришом. Създават драма между околните. Общуват лесно с всички, затова знаят много клюки и тайни, разпространяват ги насам-натам и проблемите започват. Не искат да са злобни, но просто така се забавляват.

 

Рак

 

Водни знаци са, което означава, че са много емоциотнални, чувствителни, раними. Често са песимисти и мислят лоши неща, подозрителни са към хората и за тях чувствата и отношенията с хората са най-важни. Затова най-много се разстройват, когато някой постъпи неморално или нечестно с тях. Често се засягат от коментари и определения, обиждат се много лесно. Понякога не могат да се сдържат и рухват. Често си менят настроенията, от спокойни и уж весели, могат да станат депресирани, ядосани, да избухнат в сълзи и да обвиняват околните. Взимат всичко навътре и могат да направят скандал заради нещо дребно, да се обидят жестоко. Отношенията им с другите винаги са драматични.

 


Лъв

 

За Лъвовете важи максимата, че животът е сцена. И те просто искат да са звездите в представленията, защото обожават вниманието, искат да събират всички погледи и да правят впечатление. Независимо какво правят, те трябва да бъдат шумни, да бъдат забелязани, да провокират, да са екстравагантни. Всички трябва да погледнат към вратата, когато Лъвовете влизат, всеки трябва да чуе какво има да каже Лъва и да се възхити на талантите му. Не могат да понесат да не са звездите на вечерта, затова често крадат вниманието на сватби, рождени дни на приятели и т.н.

 

3 зодии, които са душата на компанията

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия