5 зодии, които се смеят на собствените си шеги

Ето кои са те

2019-08-09 18:00:00
5 зодии, които се смеят на собствените си шеги
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци се смеят на собствените си шеги и осъзнават, че са забавни. Те имат самочувствие, обичат да развеселяват околните и да разсмиват - и тях, и себе си. Измислят оригинални майтапи. Вижте кои са те.

 


Дева

 

Девите знаят, че имат блестящ ум, че са талантливи, интелигентни и умеят да се шегуват с вкус. Отправят страхотни сакракстични забалежки, остроумни са и много хора завиждат на хумора им. Оценяват сами това колко са умни, как си служат с хумора и се смеят на майтапите си.

 


Близнаци

 

Много ги бива в общуването, отлични комуникатори са. Те са и забавни, и освободени, затова знаят, че шегите им винаги са на ниво и сами се смеят на тях. Да разказват смешни истории и да се шегуват е техен талант. И не го правят нарочно, идва им отвътре. Впечатляват публиката.

 

Снимка: Pexels


Везни

 

Тези зодии знаят, че са забавни и весели, но се смеят на шегите си не само по тази причина. Започват сами да се смеят, за да разчупят леда и да подканят другите хора също да се посмеят. Искат всички наоколо да се чувстват добре, спокойно и да се забавляват, затова влизат в ролята на комици.

 


Водолей

 

Водолеите обикновено се смеят на собствените си шеги, защото те са единствените, които си ги разбират. Те са много умни и интелигентни, мислят различно и разчупено, не всеки може да схване шегите им и да направи връзка. А и тези зодии имат много вътрешни шеги с най-близките си, затова не всички могат да се смеят.

 

Снимка: Pexels


Лъв

 

Те се чувстват страхотно, когато са в центъра на вниманието, сред много хора, и започнат да разказват смешни и весели истории, да се шегуват. Когато искат да бъдат забелязани, използват хумора си и започват да се смеят на своите майтапи, за да покажат, че се ценят и знаят колко добри са. Умеят да правят страхотни скечове.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия