3 зодии, за които АВГУСТ ще е невероятен!

Вижте кои са те

2019-08-01 18:00:00
3 зодии, за които АВГУСТ ще е невероятен!
Снимка: Pixabay

Август е любим месец на много хора - времето е идеално за ваканция на море или планина, настроението е приповдигнато, а учениците се наслаждават на последния свободен месец преди започването на училище. Август винаги се свързва с море, пясък, безсънни нощи, купони, вълнуващи преживявания, романтика, любов, флиртове, време за релакс и т.н. Ето и кои зодии ще са най-щастливи през месеца.

 


Овен

 

Време е за забавления! Това ще бъде най-добрият и веселият им месец от годината, Овните ще живеят така, сякаш всеки ден е последен. Ще им се случват много вълнуващи неща, ще се отдадат на приключения, ще се радват на времето, прекарано с приятели и любимия. През август Овните ще са много страстни, ще се отдадат на романтика и ще са влюбени до уши. Ако харесват някого, ще спечелят вниманието им и ще започнат да излизат на срещи с него. Ако имат връзка, всичко ще върви гладко, като в приказка и ще отидат на вълшебна ваканция с половинката. Тези зодии ще бъдат и много креативни през месеца, ще имат муза.

 

Снимка: Pixabay


Лъв

 

Голяма част от Лъвовете празнуват рожден ден през август и наистина ще се чувстват като звезди, като най-големите късметлии. Всичко ще се нарежда в тяхна полза и сякаш някой ще сбъдва желанията им с магическа пръчка. Ще са много енергични и ще имат сила за купони и приключения. Лъвовете ще са толкова чаровни, че когато влизат някъде, всеки ще се обръща към тях и ще им се възхищава. Ще впечатлят всички - и колеги, и приятели, и непознати, и потенциални партньори. Тези зодии ще са много уверени през месеца и ще печелят симпатии, но да внимават - нека не стават прекалено арогантни в края на август.

 

Снимка: Pixabay


Стрелец

 

Август ще е много динамичен месец за Стрелците. Ще им бъдат предоставени хиляди възможности и те ще се възползват от тях. Така ежедневнието им доста ще се промени, но те ще са доволни - не обичат рутината. Скуката ще ги напусне и най-после ще могат да подредят приоритетите си. Ще имат много поводи за празнуване и ще отидат на запомнящи се партита. През месеца ще планират почивка, за която много се вълнуват. Ще имат възможност да посетят места, за които винаги са мечтали и ще се отдадат на екстремни преживявания. Те обичат високия адреналин и дълго ще си спомнят лятната ваканция.

 

Снимка: Pixabay

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия