Професионално поприще за всяка зодия

Вижте какво подхожда на зодиакалните знаци

2019-08-08 18:00:00
Професионално поприще за всяка зодия
Снимка: Pexels

Да изберете кариера е едно от най-важните и отговорни решения в живота. Всеки има свои страсти, интереси, хобита и го бива в някои неща повече, отколкото в други. Ето каква професия е подходяща за зодиите.

 

Овен

 

Креативни, диви, независими, нахъсани, стилни - все неща, които описват Овните. Ще им подхожда професия в сферите на маркетинга или връзките с обществеността - така ще имат динамично ежедневние, ще ходят на събития, ще проявят креативност. А и обичат публичните прояви.

 


Телец

 

Телците имат забележителни качества, които винаги правят впечатление на шефовете им. Те са отговорни, изпълнителни и на тях може да се разчита. Естети са и обичат лукса и модата. Отива им професия в модната или козметичната индустрия.

 


Близнаци

 

Най-социалните и общителни знаци. Много са любопитни и винаги искат още. Затова е най-добре да са в образователната сфера - така ще общуват с много хора всеки ден, ще научават нови неща, ще правят дискусии, семинари, ще вдъхват кураж на околните.

 

Снимка: Pexels


Рак

 

Грижовни са и обожават да помагат на другите. Много са внимателни и старателни, затова стават прекрасни лекари или медицински сестри. Мили са с децата и обичат животните - може да са и ветеринари. Ако са прекалено чувствителни, по-добре да станат социални работници.

 


Лъв

 

Чаровни и харизматични са, адаптивни, амбициозни. Разбират се лесно с други хора и са мотивирани, затова имат късмет във всяка работа сфера. Но обичат вниманието на публиката и да показват колко са талантливи, затова от тях стават чудесни актьори, танцьори, водещи на предавания или организатори на събития.

 


Дева

 

Те са зодиите, които обръщат най-много внимание на дребните детайли, искат винаги да са перфектни, рядко допускат грешки. Много сериозни и старателни са, следят всичко, организирани са. Подходящи професии за тях са счетоводител и програмист.

 

Снимка: Pexels


Везни

 

Везните създават хармония навсякъде около себе си. И сплотяват екипа, искат всички колеги да се разбират. Отворени към света са и насърчават околните. Тези зодии стават за адвокати, спортни съдии, брачни консултанти. Може и да продават произведения на изкуството.

 


Скорпион

 

Интелигентни, амбициозни, нахъсани и решителни. Когато работата им харесва, те се отдават напълно на нея, искат да постигнат много. Любознателни са и обичат да правят експерименти, затова стават за химици. Други подходящи професии са детективи - разгадават тайните и психолози.

 


Стрелец

 

Оптимисти и приключенци, обожават да са навън, сред природата, да посещават нови места. Те са лидери и отборни играчи, разбират се с другите. Мечтаят за големи неща. Общуват много, и с много различни хора - стават преводачи, екскурзоводи, треньори.

 

Снимка: Pexels


Козирог

 

Козирозите са постоянни и търпеливи. Най-амбициозните зодии, от малки постигат успехи във всичко. Отдават се много на работата си, но искат да знаят, че имат стабилност. Стават прекрасни брокери на имоти, техници, инженери, програмисти. Имат постижения в науката и стават и университетски преподаватели.

 


Водолей

 

Те имат нужда от тръпка и вълнение, обичат интересните и необикновени задачи и загадки. Искат да анализират нещата, да правят експерименти. Водолеите често се насочват към журналистиката, за да изразят себе си или политиката, за да се борят за каузите си. Кипят от енергия.

 


Риби

 

Творчески настроени и иновативни. Рибите са много чувствителни, емоционални, състрадателни. Искат да изразят тези емоции, да вложат душа в работата си. Затова се занимават с изкуство - стават певци, поети, фотографи, художници. Постоянно се вдъхновяват от нещо.

 

Снимка: Pexels

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия