Топ 3 зодии, които забравят най-много

Вижте кои са те

2019-07-31 18:00:00
Топ 3 зодии, които забравят най-много
Снимка: Pexels

Тези зодии са толкова разсеяни, че често забравят за срещи, уговорки, планове. Може да сте им разказвали една история много пъти, но те не я помнят и всеки път реагират все едно я чуват за първи път. Забравят какво сте си казали, ваши общи преживявания, какво е трябвало да купят от магазина. Ето кои са те.

 


Риби

 

Това са зодиакалните знаци, които имат най-голямо въображение и най-често потъват в своя собствен свят. Сякаш забравят всичко около тях и се потапят в собствените си мечти и фантазии. Не го правят нарочно - те са много мили и отзивчиви, просто постоянно мислят и мечтаят за нещо, адски креативни са. Обожават света на изкуството и обръщат внимание на духовното, затова не могат да се трогнат от административни неща, както и да спазват графици и точни часове. Не обръщат толкова внимание на детайлите, предпочитат да се носят по течението. Прекалено емоционални и чувствителни са, затова често забравят за реалността и задълженията, мислят само за отношенията с други хора и творческите пориви.

 


Стрелец

 

Честни, оптимисти, приключенци - тези думи описват много добре представителите на зодия Стрелец. Те са весели, забавни, знаят как да зарадват приятелите и да ги окуражат, но това не означава, че на тях може да се разчита. Много разсеяни са, постоянно в движение, ходят на събития и екскурзии, искат да живеят пълноценно във всеки един момент. И биха забравили за обикновена уговорка за кафе или за училище, ако намерят нещо по-вълнуващо за правене. В съзнанието им препускат хиляди идеи и планове за бъдещето и така те забравят това, което са обещали, че трябва да направят в настоящето. Лесно се отегчават, искат да разширят хоризонта си, имат нужда от тръпка и затова забравят задълженията, ежедневнието, обикновените разговори. Докато четат или учат, мечтаят и се разсейват.

 


Везни

 

Везните са много социални, спокойни личности, чаровни са, обичат приятелите си и търсят справедливост. Но ги управлява планетата на изкуството, любовта и удоволствията - Венера. Обожват естетиката, творчеството, любопитни са. Затова често се фокусират не над важни детайли и точна информация, а над това да помислят как ще прекарат свободното време, какво значи дадена картина или поема. Друг път се наслаждават на лукса или на красотата на бижу, предмет, дреха, сграда и затова стават разсеяни - не чуват какво им казвате, забравят историите ви, не помнят, че сте се разбрали за среща. Случвало им се е така да се унесат в четене на роман или гледане на филм, че да забравят да отидат на лекар или фризьор. Разговорливи са и общуват с много хора, така забравят кой какво точно им е разказал.  

 

Топ 3 зодии, които са ужасни лъжци

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия