5 зодии, които знаят как да ободрят околните

Вижте кои са те

2019-08-15 18:00:00
5 зодии, които знаят как да ободрят околните
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци знаят как да ви развеселят, да ви похвалят, да ви накарат да харесвате себе си и да се почувствате добре. Те могат да ви мотивират, да повдигнат настроението ви и да изброят всички ваши положителни качества. Мразят да критикуват и съдят и не смятат, че трябва да атакуват околните и да ги обиждат. Ето кои са те.

 


Риби

 

Рибите просто никога няма да ви предадат. Ако се чувствате зле и тъжни, просто се обадете на приятел от зодия Риби. Той ще знае как да ви разсмее, как да повдигне духа ви, ще ви обясни защо сте толкова прекрасни и добри приятели. Рибите са мили и ви съчувстват, разбират ви, знаят как да ви успокоят. Много са чувствителни и състрадателни, няма да ви се присмеят. И наистина им пука за вас, те са най-малко егоисти от всички зодии. Знаят как да ви накарат да се чувствате специални.

 


Лъв

 

Лъвовете са истински звезди. Те могат да изнесат цяло шоу, само за да ви разсмеят и да оправят настроението ви. Оптимисти са и ще ви накарат да се усмихнете. Майстори са на сладките приказки, знаят какво да ви кажат, за да ви вдъхнат кураж и да ви накарат да вярвате в себе си. Те общуват лесно с всички, имат добри сърца, щедри са и ще са честни с вас. Много обичат семейството и приятелите си и винаги ще ги защитават. Около Лъвовете ще се чувствате сигурни в себе си.

 

Снимка: Pexels

 


Овен

 

Те са огнени знаци и просто знаят как да ви дадат от своята огромна енергия и да ви накарат да се чувствате фантастично. Овните са душата на компанията, обичат партитата и винаги ще имат вълнуващо предложение за излизане, което ще ви се отрази добре. Те са добродушни, макар и понякога арогантни - но поне ще знаете, че ви казват истината. Не се примиряват, знаят как да променят определени ситуации и да решат проблемите, затова ви се притичат на помощ. Ще ви разсмеят и ще ви накарат да се чувствате живи.

 


Телец

 

Инатливи зодиакални знаци. Те са упорити и постигат това, което искат. Затова няма да ви оставят, докато не ви накарат да се почувствате весели и обичани. Те са приятелите, които ще са там във всеки един момент, независимо какво се случва с вас. Отдават се изцяло на близките и приятелите, за тях това е най-важно. Грижат се за вас, поставят ви на първо място, мили са, правят сладки жестове. Дори самите те да са в лошо настроение, ще опитат да оправят вашето.

 


Стрелец

 

Те са като герои. Може често да пътуват, да изчезват за известно време, да са се отдали на свои хобита или на някакви приключения. Но когато имате нужда от тях, ще се появят, без изобщо да очаквате и ще ви спасят. Много добри слушатели са, ще чуят какво имате да им кажете, няма да ви прекъсват, ще усетят болката ви. Те са оптимисти и ще знаят как да ви развеселят, да ви накарат да харесвате себе си повече. Страстни са, ще ви засвидетелстват любов и подкрепа. Ще ви заведат на най-вълнуващите места и ще ви накарат да се чувствате като в приключенски филм.

 

Снимка: Pexels

 

5 зодии, които се чувстват самотни

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
titia
преди 4 години

az puk si imam dvama bliznaci - surkovi6ta , prekrasni , liubimi i ne moga bez tiah


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия