5 зодии, които се чувстват самотни

Вижте кои са те

2019-07-16 18:00:00
5 зодии, които се чувстват самотни
Снимка: Pexels

Някои от зодиите често се чувстват неразбрани, така сякаш никой не споделя техните възгледи и принципи и никой не подкрепя идеите им. Те мислят, че са самотни и обикновено не осъзнават, че има хора, които ги обичат такива, каквито са, дори да не споделят мнението им. Ето и кои са самотните зодии.

 


Скорпион

 

Скорпионите се чувстват самотни, защото не вярват на хората около себе си, рядко се доверяват и така отблъскват другите. Те буквално изграждат стени около себе си и е много трудно някой да ги разбие и да ги накара да му се доверят. Когато наистина го правят, обикновено съжаляват и си обещават повече никога да не го правят. А и често имат принципи, които другите не разбират. Понякога на тези зодии им харесва да са сами, така си почиват от суетата и от хората, които не харесват, но понякога така се чувстват самотни и тъжни.

 


Риби

 

Емоционалните и чувствителни Риби също често се чувстват неразбрани, като Скорпионите. Затова мислят, че са самотни и че винаги ще останат сами - никой не споделя техните мнения, възгледи, принципи. Сякаш са отдалечени от света, от днешната реалност, прекалено морални са, прекалено мили, крехки и раними. Когато някой ги предаде и нарани, те не могат да простят и се изолират, за да не последва същото, не искат да изпитват отново такава болка. Превръщат страданието в изкуство, творят много, затова също им трябва усамотение. Понякога хората странят от Рибите, защото виждат колко раними са те и ги е страх да не ги обидят. 

 

Снимка: Pexels

 


Рак

 

На Раците винаги им се струва, че околните не разбират през какво преминават те и на никого не му пука за чувствата им. Те сякаш искат хората да знаят какво чувстват самите те, да познават, да предусещат какво става с тях. Но рядко някой чете мисли. Раците са изнервени и наранени, защото те помагат на околните, много са състрадателни и винаги са до другите, но им се струва, че когато самите те са зле, никой не идва на помощ, не ги изслушва и всеки се смее на болката им. Просто трябва да поговорят открито за нещата, които им се случват, да излязат от зоната си на комфорт и да създават повече приятелства.

 


Везни

 

Везните са супер общителни, социални, обожават да са навън, да ходят на различни събития, да се запознават с някой. Те са постоянно заобиколени от хора, но пак се чувстват самотни. Никой не подозира това, защото изглеждат много приятелски настроени и весели. Те се чувстват под напрежение - сякаш винаги трябва да са мили, добри, любезни, да откликват на покани, да изслушват и двете страни, да не допускат негативно настроение и спорове - иначе няма да бъдат добре приети. Така все едно потискат истинските си чувства, не могат да бъдат себе си напълно. Трябва да знаят, че хората биха ги обичали, дори когато видят недостатъците им.

 


Козирог

 

Тези зодиакални знаци просто са прекалено фокусирани над работата, училище, задълженията си. Много са амбициозни, трудолюбиви, мечтаят за успех от малки, искат да се докажат, да са по-добри от другите, да научат много и да градят бъдещето си. Често отменят планове заради учене или някакво задължение, което може да разстрои приятелите им, ако наистина се нуждаят от тях. Козирозите забравят да звънят или пишат на близките си, дори когато се случва нещо важно или драматично. И понякога започват да се чувстват самотни, защото са осъзнали, че провалят някои връзки и другите също са спрели да ги търсят. Самотата идва от заетостта им.

 

5 зодии, за които приятелството е най-важно

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия