Домашен любимец според зодията

Вижте какво ви подхожда

2019-06-20 18:00:00
Домашен любимец според зодията
Снимка: Pexels

Ето кое животно е най-добре да отглеждате.

 

Овен - Куче

 

Овните имат много енергия, винаги са в движение, обожават състезанията и игрите. Затова ще им е най-забавно, ако имат куче, с което да играят и тичат в парка.То ще е ентусиазирано, като тях.

 

Снимка: Pexels


Телец - Водна костенурка

 

Телците са големи инати и понякога обичат да правят напук - например, да не помръднат от дивана напук на някого. Тези знаци са мързеливци, затова костенурката ще им е чудесна компания. Обичат влечугите.

 


Близнаци - Папагал

 

За общителните и весели Близнаци, папагалът е най-добрият вариант. Така те ще могат да разговарят активно, дори с домашния си любимец. Папагалът е жизнерадостен, каквито са и те.

 

Снимка: Pexels


Рак - Хамстер

 

Те са много грижливи зодии. Обожават да са вкъщи, с любимите хора, да лежат сгушени. Много деликатни са. Харесва им да се грижат за малките и невинни хамстери, да ги хранят и гушкат.

 


Лъв - Кон

 

Лъвовете не обичат да отглеждат животно в апартамент. Ако искат домашен любимец, той ще е в къща с двор. Харесват конете. Конят е грациозно, смело, красиво и силно животно, напомня им за самите тях. Те се наслаждават на разходки в природата с кон.

 


Дева - Риби

 

Девите са много организирани, подредени и обичат всичко вкъщи да е чисто - трябва им животно, което няма да прави поразии и да цапа. Рибките им се струват най-безобидни. А и Девите се успокояват, когато гледат как рибите плуват.

 

Снимка: Pexels


Везни - Кокошки

 

Тези зодии са толкова мили, че би им станало мъчно, ако затворят животно в апартамент и го отлеждат там. Но искат да имат селска къща с голям двор, където да се разхождат домашни птици - кокошки, пуйки, патки. Това им напомня за детството, за любимите роднини, домашния уют.

 

Снимка: Pexels


Скорпион - Змия

 

Скорпионите са непредвидими, потайни, мистериозни и шантави личности. Привличат ги окултните неща. Биха си взели змия, за да се изправят срещу страховете си. Това животно е на тъмните сили, плашещо и не всеки би го гледал.

 


Стрелец - Сухоземна костенурка

 

Те са волни, свободни души. Трябва им по-екзотично животно, но същевременно такова, което не изисква много грижи, защото те постоянно пътуват или са по партита, събития. Сухоземните костенурки им стават приятели.

 

Снимка: Pexels


Козирог - Котка

 

Козирозите са самостоятелни, понякога изглеждат студени и арогантни. Точно като котките - през повечето време не обръщат внимание на собственика си, игнорират го и имат гордост. Но когато имат нужда, просто се гушкат и гледат телевизия на дивана.

 

Снимка: Pexels


Водолей - Игуана

 

Тези зодии са ексцентрични, бунтари и мразят общоприетото. Затова не искат да гледат традиционните домашни любимци - котка, куче. Трябва им нещо по-странно, като игуаната. Водолеите ценят свободата си и знаят, че това животно не изисква много грижи.

 


Риби - Заек

 

Рибите са познати като най-сладките, мили, нежни и чувствителни зодии. Не е изненада, че им трябва и такова нежно, добродушно, сладко животинче - зайче. То е страхливо, Рибите ще му съчувстват, ще го гушкат, ще го пазят и ще се грижат за него.

 

Снимка: Pexels

 

Цвят според зодията

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
hatexxx
преди 3 години

Аз пък съм риби, но пак си искам куче


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия