6 подаръка за дипломиране

Вижте кои са те

2019-06-07 12:00:00
6 подаръка за дипломиране
Снимка: Pexels

Ако някои от най-добрите ви приятели скоро ще се дипломират и са ви поканили на официалната церемония с тогите или на партито след това, редно е да им занесете някакъв подарък. Ето и няколко идеи какво да купите.

 


1. Чанта за фотоапарат/камера

 

Дипломиранията обикновено са лятото и когато хората са завършили успешно училище или университет, се отдават на незабравима лятна ваканция. Най-вероятно са планирали почивка на море или планина, пътуване в чужбина или много летни партита. И ще искат да запечатат тези моменти не само на телефона, а и чрез снимки и клипове с по-високо качество. Може да им купите малка чанта, която се премята през рамото, за да държат там фотоапарата или камерата, докато са на почивка.

 


2. Чаршафи

 

Ако говорим за дипломиране след завършване на училище, най-вероятно приятелите ви отиват в университет и ще живеят на ново място. Чаршафите са практичен подарък за общижитието или квратирата, в която ще са.

 


3. Кафе машина

 

Чаша кафе сутрин е задължителен ритуал за много хора. Ако приятелите ви обичат кафе, зарадвайте ги с кафе машина, с нея кафето става по-вкусно и ароматно. А и ако им предстои ходене в университет, със сигурност ще имат нужда от кафе - там ги чакат много луди купони, много учене и ставане рано за лекции. Ако пък тъкмо са завършили университет, кафе машината ще е идеална за новия дом, в който се пренасят.

 

Снимка: Pexels


4. Рамка за снимка

 

Всички вече качват снимките във Facebook или Instagram, но винаги е приятно да сложиш снимка с добрите приятели или с роднини на бюрото или секцията. Ако приятелите ви отиват в нов град след завършването, може да сложите ваша обща снимка в рамката и така да им покажете, че държите на приятелството и искате да си останете близки.

 


5. Раница

 

Раницата е нужна винаги и на всяка възраст. Тя ще им трябва за вълнуващите летни екскурзии, както и за работа, университет, походи, пазаруване и т.н.

 

Снимка: Pexels

 

6. Колие с инициали

 

Това е вечна класика! Колието с инициали може да се комбинира с всеки тоалет, а и така показвате на приятелите си, че държите на тях и вярвате в тях.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия