4 зодии, които ги бива в танците

Вижте кои са те

2019-06-06 18:00:00
4 зодии, които ги бива в танците
Снимка: Pexels

Танците са в кръвта на тези четири зодиакални знаци! Те се развихрят на дансинга, събират всички погледи и разпускат, когато танцуват. Ето и кои са те.

 


Лъв

 

Лъвовете обожават да са на сцена и да показват своите таланти. Искат вниманието да е насочено към тях, затова демонстрират кръшни тела на дансинга. Кипят от енергия и това си личи в танците им. Изпълнителни и работливи са, затова стават и добри професионални танцьори. Те са силни, енергични, подвижни, дисциплинирани имат хубава стойка, отдадени са на страстите си. И не на последно място - уверени са в себе си, което им дава секси излъчване на дансинга.

 


Телец

 

Тези зодии са дарени с невероятно сценично присъствие! Те просто излъчват харизма и грабват околните. Те стават истинска сензация на дансинга, всички ги наблюдават. Телците са много чувствени и изразяват себе си чрез танца. Гъвкави са и грациозни. Държат много на добрия външен вид, упорити са, когато учат дадена хореография и са амбициозни - винаги постигат това, което желаят.

 


Везни

 

Везните също изразяват емоциите си, когато са на дансинга. Те приемат себе си като човекът, който обяснява посланията от музиката чрез движенията на тялото си и гримасите, които прави. Имат вродено чувство за ритъм, усещат какви движения да направят, без да учат. Когато репетират професионално, умеят да се откъснат от всичко друго и да се съсредоточат само върху тренировката. Танцуват много добре и в група, и когато са сами.

 


Риби

 

Те са хора на изкуството, танците им се отдават. Обожават музиката, затова обичат и да танцуват на любимите си песни. Рибите са водни зодии - много интуитивни и знаят как да предават емоции и чувства чрез танци. Всеки забелязва колко нежни и чувствителни танцьори са те. Разбират какво трябва да направят още преди хореографът да го е показал. Креативни и артистични са, затова се чувстват страхотно на дансинга.

 

4 зодии, които изискват лоялност

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
titia
преди 4 години

neka purvo ne tulkuvame


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия