За басейна и морето: Хитовите надуваеми артикули

Вижте кои са те

2019-06-06 15:00:00
За басейна и морето: Хитовите надуваеми артикули
Снимка: Pexels

Лятото вече чука на вратата и започваме да планираме морските си ваканции. А знаем, че в последните години е все по-модерно да се появяваме на плажа с надуваеми аксесоари - дюшеци и пояси в различни и интересни форми. Ето и с кои такива атрибути ще направите най-голямо впечатление по време на престоя ви на море или край басейна в града.

 


1. Фламинго

 

Розовото фламинго е абсолютен хит от няколко години насам и тази няма да е по-различно. Ако вече имате такова, вземете го отново с вас. С него ще си направите впечатляващи снимки. То носи настроение и е атрактивно за партита край басейна.

 

Снимка: Pexels

 


2. Диня

 

През лято 2019 г. басейните или дюшеците във формата на диня са много модерни. Ако дюшекът е по-голям, той дори е подходящ за двамата - може да го ползвате заедно с гаджето или с приятел. Динята е любим летен плод, а във водата черевените и зелените цветове на надуваемата диня се открояват.

 

Снимка: Pexels

 


3. Еднорог

 

Еднорозите дебютираха масово през миналото лято. Те дори откраднаха популярността на розовото фламинго и по-често присъстваха в морето и басейна. Митичното създание е на почит и това лято. То е шарено, цветно, магично. Дори има надуваеми еднорози с екстри - например, от рогът да тече вода, като от душ.

 

Снимка: Pexels

 


4. Поничка

 

Поясите във формата на поничка също станаха популярни през миналия летен сезон и сега те отново ще са актуални. Най-харесваният вид е розов пояс - поничка, сякаш поръсен с малки шоколадови пръчици. Има и вариант, при който сякаш поничката е отхапана от едната страна. Този розов аксесоар също носи много настроение и е идеален за фотосесии.

 

Снимка: Pexels

 

5. Ананас

 

Това е още един плод, който ще бъде хитов! Миналата година бяха популярни дюшеците и поясите като авокадо, но сега ананасите са по-атрактивни. Ананасът е в цвета на лятото - жълто и изглежда невероятно в синята вода. 

 

Снимка: Pexels

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия