4 двойки зодии, които са истински приятели

Ето кои са те

2019-05-22 18:00:00
4 двойки зодии, които са истински приятели
Снимка: Pexels

Някои хора просто много си пасват като характери, имат общи интереси, разбират се дори без думи и знаят, че могат да разчитат един на друг. Те говорят с часове, без да се уморят, имат много забавни истории заедно и се покрепят. Ето между кои зодии има най-здрави приятелства.

 


Овен и Лъв

 

Чувстват се супер комфортно, когато са заедно, могат да си говорят за всичко. Огнени знаци са и си приличат. Затова лесно се разбират един друг, имат подобни маниери и характери. Забавляват се заедно.

 


Телец и Лъв

 

Представителите и на двата зодиакални знака са доминиращи личности и са сериозни. Телците обаче са по-възприемчиви и понякога леко мързеливи - Лъвът ги кара да се стегнат, а и той често им помага с отговорностите. Лъвът пък обича да е център на внимание и да получава комплименти - Телците винаги се отблагодаряват и много държат на приятелите си.

 


Стрелец и Близнаци

 

Тези знаци вероятно създават най-силното и истинско приятелство от всички други зодии. Приличат си по това, че са много забавни, спонтанни, обичат приключенията, не стоят дълго на едно място и са невероятно любопитни. Винаги измислят нещо ново и много се веселят, когато са заедно.

 


Лъв и Скорпион

 

По принцип имат различни характери - Скорпионът е воден знак - по-чувствителен и потаен, Лъвът е огнен - по-открит, търсещ внимание и по-стабилен. Но имат и някои сходства, които ги правят близки - огромни инати са, затова се разбират един с друг. Изключително решителни и амбициозни са. Лъвовете успокояват Скорпионите и им помагат да не са толкова арогантни и песимистични, а Скорпионите показват на Лъвовете, че победата не е на всяка цена и има по-важни неща от кариерата и отговорностите, като семейство, приятели, обич.

 

3 зодии, които се провалят в приятелството

 

Цвят според зодията

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия