Какво очаква зодиите по Великден?

Вижте какво

2019-04-25 18:00:00
Какво очаква зодиите по Великден?
Снимка: Pexels

Ето какво очаква всеки от зодиакалните знаци през празничните дни, според прогноза на Ръсел Грант пред "Express".

 


Овен

 

Ваш роднина или близъс ще се нуждае от помощ, но вие няма да имате време да му помогнете и ще се чувствате като предатели. Помислете как да се реванширате. Тези дни ще преодолеете нещо, което ви е притеснявало и настроението ви ще се подобри.

 


Телец

 

Човек, който е нарушил обещанието си към вас, ще си промени решението и ще ви окаже съдействие. Най-вероятно става дума за колега или съученик. Заедно ще поемете риск и ще се радвате на успехи.

 


Близнаци

 

Не се насилвайте да ходите на парти или на семейно събиране, ако не сте в настроение за такива неща. В живота ви в момента има много стрес и сте затрупани със задачи, по-добре запазете енергията си за тях. На партито може да стане скандал.

 


Рак

 

Най-добре е да прекарате празничните дни с близки и приятели. Ваш приятел, който е много креативен, ще ви вдъхнови и ще ви даде чудесни идеи. В семейството трябва да разрешите някакъв конфликт.

 


Лъв

 

По празниците може да се захванете с нов проект, който е много обещаващ. Ще се занимавате с работа, но това няма да ви натовари, а дори ще се наслаждавате. Приятел ще ми помоли за услуга и е по-добре да не отказвате.

 


Дева

 

Девите ще бъдат много уверени в себе си по Великден и ще излъчват харизма. Може да вземат участие в някакви игри или състезания, да тестват себе си и да се отдадат на предизвикателства. Ще привлекат внимание върху себе си.

 


Везни

 

Ще останете разочаровани в празничните дни. Ще осъзнаете, че човек, на който винаги сте мислили, че може да разчитате, всъщност ви саботира и проваля щастието ви. Мислете повече за себе си, а не толкова за другите. Събиране със семейството ще подобри настроението ви.

 


Скорпион

 

Ще завършите начинание, което отдавна сте започнали, и това ще ви донесе спокойствие и много късмет. Общи планове с половинката може да заздравят връзката ви - очакват ви вълнуващи срещи. Очаквайте и финансови постъпления.

 


Стрелец

 

По празниците ще очаквате някакви новини - важен отговор, резултат от тестове, изследвания и т.н., но няма да го получите. Закъснението обаче ще е за добро. Бъдете по-търпеливи и това ще бъде възнаградено. Отдайте се на момента и на любимите хора, не мислете за друго.

 


Козирог

 

Жадувате за заслужена почивка, забавления с приятели и разходки сред природата. Но в приятелския ви кръг ще се появи сериозен конфликт. Ще се опитате да го разрешите, но той няма да е пряко свързан с вас - оставете другите да се оправят сами с проблемите и се радвайте на празника.

 

Водолей

 

Водолеите ще бъдат много творчески настроени и развълнувани през почивните дни. Ще имат муза, ще пишат, ще рисуват, ще пеят или свирят на инструмент. Дори може да намерят нови приятели с интереси като техните или да се присъединят към някаква група или клуб. Чудесен период за сприятеляване.

 


Риби

 

За съжаление, плановете на Рибите за празниците най-вероятно ще пропаднат. Уговорките ще се променят, няма да може да посетите всички места, които искате или да се видите с всички хора, с които сте се разбрали. Оставете се по течението и направете нещо забавно и вълнуващо, не следвайте планове.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия