Издадоха края на Игра на Тронове?

Виновник за спойлера е Николай Костер-Валдау

2019-04-15 12:30:00
Издадоха края на Игра на Тронове?
Снимка: Reuters

Чудите се какво ще ни поднесе финала на "Игра на тронове"? Актьорът Николай Костер-Валдау, влизащ в ролята на Джейми Ланистър, може случайно да е издал какво ще се случи в последния епизод. Той даде интервю за "The Ellen DeGeneres Show" и там издаде интересна подброност, забелязаха почитатели.

 

Водещата Елън го моли да направи обобщение на сериала в рамките на 30 секунди. От изявлението на Николай си проличава, че Бран Старк ще има основна роля в последния сезон.

 

Той казва следното: "Има момче, което е изгубило пътя си в живота, нуждае се от помощ, и този мъж, Джейми Ланистър, му помага. Бута го от кулата, Бран пада на земята и осъзнава, че трябва да направи нещо с живота си. Той става Триоката врана - магическо създание, което може да предвижда бъдещето, да се връща назад в миналото и помага светът да бъде спасен. И всичко това е заради Джейми Ланистър, този страхотен човек!".

 

Почитателите на сагата са се впечатлили именно от тази фраза в разказа на Костер-Валдау - "помага светът да бъде спасен". Те коментират, че засега Бран Старк не е направил нищо толкова величествено и полезно, което може да се сравни със "спасение на света", затова смятат, че момчето ще има ключова роля в последния сезон и че това е спойлер.

 

"Той ни издаде края - Бран ще спаси света", "Изглегжда, че Бран ще е доста важен",  "Значи Бран ще спаси всички! Щастлив край - така ли ще завърши "Игра на тронове"", пишат потребители в YouTube.

 

Те мислят, че Бран ще предвиди бъдещето, ще каже на другите герои къде са сбъркали и как са загубили битката и затова, в реалността, те ще действат по друг начин и ще победят злите сили.

 

Кит Харингтън: Епизодите на Игра на Тронове ще са сензационни!

 

7 любоптни факта за Game of Thrones

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия