3 зодии, родени за ПИСАТЕЛИ

Вижте кои са те

2022-08-19 18:00:00
3 зодии, родени за ПИСАТЕЛИ
Снимка: Pexels/Andrea Piacquadio

Силата на думите е огромна, а любовта към езика и писаното слово може да създаде истински шедьоври. Някои от зодиите си служат много добре със словото, умеят да се изразяват прекрасно писмено и есетата, разказите им, крилатите им фрази въздействат истински върху хората. Ето кои зодии са родени за писатели.

 


Близнаци

 

Ако познавате добре човек от зодия Близнаци, знаете, че той умее да се изразява прекрасно и че казва винаги правилните неща в точния момент. Тези зодии са остроумни, интелигентни, имат страхотно чувство за хумор и знаят как да се измъкнат от ситуацията с подбор на правилните думи. Когато пишат, имат повече време да премислят нещата, и ако не се разсейват, могат да създадат истински шедьовър. Въображението им се развихря, когато пишат. Управлявани са от планетата на комуникацията, Меркурий, затова са толкова добри в общуването. Близнаците имат две лица, затова знаят, че и всяка история има две страни.

 


Дева

 

Девите са тези хора, които може през повечето време да си мълчат, да слушат и наблюдават, но в момента, в който се обадят - казват най-умното и оригиналното нещо, включват се с наистина впечатляващ и остроумен коментар. Те са интелигентни по природа, още от деца си проличава колко са схватливи, а и в училище са много старателни и ученолюбиви. Искат да са успешни. За тях езикът е нещо магично. Когато пишат, подбират най-подходящите, вълшебни и впечатляващи думи и изрази. Изразяват се наистина красиво и усещат кое би завладяло читателя. 

 


Везни

 

Има причина Везните да са познати като най-чаровните зодии. Те наистина печелят симпатиите на околните, излъчват невероятна харизма. Управлявани са от Венера, планетата на красотата и любовта, така че от малки са изтънчени и знаят как да направят впечатление. Възпитани са, пишат елегантно, казват много истини по омаен начин. Добре си служат с думите, обичат да общуват, социални са, а и също са надарени с пъргав ум. Когато описват нещо, имате чувството, че стоят срещу вас и ви го казват - толкова истинско и вярно изглежда. Потапят читателя в магичния свят на литературата. Романтици са и създават уникални любовни истории.

 

5 зодии, които са ПОЕТИЧНО настроени

 

Съвет за ПРОЛЕТТА за всяка ЗОДИЯ

 

3 зодии, които бързат да пораснат

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 1 година

kogato surceto govori ....


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия