Какво търсят зодиите в семейството?

Ето какво

2019-08-22 18:00:00
Какво търсят зодиите в семейството?
Снимка: Pexels

Семейството би трябвало да е най-важното в живота на всеки човек. Казва се, че кръвта вода не става, а роднините са тези, които ще ви подкрепят и обичат, независимо колко грешки сте направили и в какво състояние сте. Ето и кое нещо ценят най-много зодиите в семейството.

 


Овен

 

Бързо избухват и са доста независими, рано се отделят от семейството. За тях е важно роднините да са либерални, да им дават свобода. Дразнят се, когато имат твърде много задължения вкъщи или някой им налага правила. Но когато станат родители, те са доста строги към децата си.

 


Телец

 

За тях семейните ценности са най-значимото нещо в света. Държат много на роднините, нямат търпение да се запознаят със семейството на партньора си, сближават се със семействата на най-добрите си приятели. За тях е хубаво да има много семейни сбирки, искрени разговори, да се спазват семейни традиции и обичаи, особено по празници.

 


Близнаци

 

Близнаците обожават да се запознават с нови хора, да общуват с различни индивиди. Затова с удоволствие се запознават с роднините на свои близки, приятели, гаджета. Харесват им интелектуалните разговори с по-възрастни, както и игрите и занимавките с децата. Затова за тях общуването и забавленията са най-важни в семейството.

 


Рак

 

Тези знаци олицетворяват семейството. За тях няма нищо по-важно от дома, уюта, семейната среда. Държат най-много на това. Винаги поставят роднините на първо място и очакват същото в замяна. Не биха пренебрегнали член на семейството, както и не биха накарали близък да пренебрегне собственото си семейство. Искат лоялност и отдаденост.

 


Лъв

 

Те не мислят често за семейството. Прекалено са фокусирани над себе си, собственото си развитие, амбициозни са и следват и изпълняват целите си. Но обичат силно роднините, хвалят се с произхода си и често изтъкват постиженията на членове на рода. С чар печелят и семейството на партньора. За тях най-важни са уважението и почитта към роднините.

 

Дева


Интересуват се много от членовете на семейството си, искат всички да са добре, грижат се за тях. Много уважават по-възрастните и за тях е важно да засвидетелстват това уважение. Знаят, че дължат много на семейството си и опитват да им се отблагодарят. Държат на традициите и много се страхуват от разводите. Ако семеен член ги предаде, са много разочаровани.

 


Везни

 

За тези зодии най-хубаво е в семейството да цари мир и хармония. Не понасят заяжданията, скандалите, клюките, интригите, когато те се случват в семейна среда. Не искат да обвиняват роднини и рядко заемат страна в семейните спорове. Може да има някакви конфликти, но според тях семейството трябва да победи всичко, защото на първо място е любовта.

 


Скорпион

 

Трудно свикват с хора, които имат различно поведения и различни ценности от тях самите. Ако някой роднина има прекалено различни качества на характера от тях самите, те не знаят как да му се доверят истински. Мразят, когато виждат, че някой не е честен и клюкари прекалено много. За тях искреността и откритостта са най-важни в семейството, държат на уважението.

 


Стрелец

 

Обожават да говорят с членове на семейството, дори с далечни роднини. Интересно им е да опознават хора, които са живяли в друго време или на друго място, да споделят вълнуващи истории. Семейните екскурзии са нещо много любимо за тях. Рядко обаче се привързват истински към семейството на партньора, тъй като смятат, че това ги ограничава.

 


Козирог

 

Те обичат традициите, спазват ги, държат на стабилното семейство. Искат да знаят, че може да разчитат на роднините и че тайните от семейството остават в семейството. Обичат да си споделят спомени от детството, да разглеждат стари снимки. Но са строги към роднини и към собствените си деца, понякога изглежда така, сякаш не проявяват съчувствие.

 


Водолей

 

Водолеите, също като Близнаците и Стрелците, обичат семейните дискусии. Харесва им да разговарят с далечни роднини, които не виждат много често, да обменят впечатления и опит. Искат да рисуват с роднините, да ходят на караоке, да практикуват спорт - да правят нещо креативно. За тях е важно да видят, че семейството има ценности и никой не е способен да скара роднините.

 


Риби

 

Тези зодиакални знаци са мили, приятелски настроени и много добре се разбират не само със своето семейство, но и с това на свои близки, приятели, на половинката. Имат силна интуиция и усещат какви са хората около тях. Знаят как да подходят. Затова оказват невероятна подкрепа на роднините и винаги са до тях, обспиват ги с мили жестове и любов. Очакват същото в замяна.

 

Кошмар според зодията

 

4 зодии, които искат лично пространство

 

5 зодии, които са ПОЕТИЧНО настроени

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия