3 съвета за страхотно СЕЛФИ

Ето какво да направите

2019-03-12 16:30:00
3 съвета за страхотно СЕЛФИ
Снимка: Pexels

Заснемането на любими и щастливи моменти е задължително - така ви остават спомени от хубавите периоди и разглеждането на стари снимки е забавно. В последните години селфитата станаха най-разпростарнения и обичан вид снимки, затова от Your Tango предлагат няколко съвета как да правите по-добри селфита.

 


1. Не дръжте телефона

 

Като си правите селфи, винаги си представяте, че вие държите телефона и снимате. Но понякога позицията е неудобна и не излизате добре. Не е задължително вие да натискате копчето за снимка, може малко да разчупите нещата. Нагласете таймер за самоснимачка и поставете телефона или апарата някъде близо до вас. Може да пробвате и да направите снимка с камерата на компютъра или лаптопа. Тези снимки може да са с по-ниско качество, но пък хващат по-голяма част от вас и фона, а не само носа и челото ви, например.

 


2. Не правете селфита постоянно

 

Снимайте само в дни, в които наистина се чувствате добре в кожата си и харесвате прическата, грима и тоалета си. Или просто в дни, в които сте много радостни и имате лъчезарно излъчване. Не е задължително да поствате селфи от работа, училище, разходка или бар всяка седмица, просто защото другите го правят. Важното е да се чувствате красиви и щастливи - тогава и селфитата излизат най-сполучливи.

 


3. Хубава светлина

 

Когато си правите селфи около вас не трябва да е нито прекалено тъмно, нито прекалено светло. Ако е тъмно, изображението се размазва, а и не може да се видят хубаво очите, усмивката, косата ви. Но и не си правете селфи, ако лампата е много близо до вас - така лицето ви придобива неестествен цвят и светлината дразни кожата и очите. Най-хубавите селфита стават на слънчева светлина навън, но не точно срещу слънцето, за да не се замъгли образа ви.

 

Кога да качите първата снимка с новото гадже в Instagram?

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия