3 зодии, които се провалят в приятелството

Ето кои са те

2019-04-17 17:30:00
3 зодии, които се провалят в приятелството
Снимка: Pexels

Приятелството е едно от най-ценните неща в живота на всеки. Нуждаем се от приятели, на които можем да споделяме, да разчитаме, на които да вярваме, с които да изживеем забавни и луди мигове, но и които да ни помогнат в трудните моменти. Някои зодиакални знаци копнеят да намерят верни и лоялни приятели, но самите те често се провалят като такива и саботират приятелските си връзки. Ето и кои са те.

 


Близнаци

 

Знае се, че Близнаците имат две лица. Те са социални, обожават да са навън и да се събират с много хора, приятелството е важно за тях. Но често са скептични, когато започнат да разсъждават за приятелството, чудят се дали има истински приятели и по-скоро мнението им става негативно. Тези знаци имат проблеми с доверието и им е трудно напълно да повярват на някого и да посветят живота си в ръцете му.

 

4 зодии, които поставят ПРИЯТЕЛИТЕ пред гаджетата

 

 Водолей

 

Водолеите просто са погълнати от други неща, гледат да не мислят толкова за чувствата. Нуждаят се от хора до себе си, имат голяма приятелска компания и определено биха предпочели приятелите пред гаджетата. Ценят хората до себе си, забавляват се с тях, но истински ги е грижа за каузи, на които се посвещават. А и мислят най-вече за своето усъвършенстване. Затова понякога изглеждат егоистични.

 

3 зодии, които умеят да се преструват

 

Рак

 

Те ценят много връзките и отношенията. Чувствителни са, държат доста на семейството, близките и приятелите. Просто са адски трудни характери. Понякога се държат прекалено мило и са много приятелски настроени, което може да изглежда лицемерно и странно. Няма как един човек да е приятел с всички и да харесва всички. Често завиждат на постиженията на приятели. За околните е трудно да разберат Раците. Тези зодиакални знаци също може да имат проблеми с доверието и да приемат дори малките гафове като голямо предателство.

 

4 зодии, които търсят тръпката

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
titia
преди 5 години

ne sum se provalila v obi4 , govoria bez tulkuvania za dvamata si lubimibliznaci , no priateli kategori4no niamam i niama da imam , tazi duma za men e bez sudurjanie .


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия