Топ 3 на зодиите, които лъжат

Ето и кои са те

2019-02-21 18:00:00
Топ 3 на зодиите, които лъжат
Снимка: Pexels

Като чуем думата "патологичен" обикновено я свързваме с едно нещо - лъжец. Но какво всъщност означава патологичен лъжец? Такъв, който лъже постоянно, по навик, който е убеден в своята правота, който е обсебен от лъжата, дори понякога да звучи нелогично, който има някаква страст към изричането на неверни неща. Има някои зодии, които ги бива в лъжите и постоянно си служат с тях. Толкова се убедителни, че трудно могат да бъдат разкрити. Ето и кои са те.

 


Дева

 

Те са безсърдечни, що се отнася до лъжите. За тях няма никакво значение, че лъжат. Да лъжат означава да оцеляват. Не изпитват вина. Постоянно заблуждават другите, мамят ги, за да получат изгода или съчувствие, дори не се трогват като лъжат приятели - това им е в природата. Умеят да лъжат, дори когато са лице в лице с вас.

 


Телец

 

Телците не лъжат нарочно и не искат да наранят или предадат някого. Почти винаги лъжат от страх. Когато се притесняват, че нещо може да се обърка, предпочитат да изрекат лъжа. Искат да избегнат споровете и конфликтите, дори когато самите те са виновни, в такива моменти също мамят. Правят го, за да се защитят.

 


Водолей

 

Тези знаци обикновено лъжат, за да си намерят занимание. Правят го, когато са отегчени, когато им е много скучно и имат нужда нещо да се случи. Често им доскучава, а когато изрекат лъжа, изпитват огромно вълнение - затова го правят, искат да разнообразят ежедневието. Интересното е, че като цяло лъжите им са невероятни и не много добре скалъпени, но заради чара си, успяват да заблудят другите.

 

3 зодии, които се съмняват в себе си

 

Топ 3 на най-съсипаните зодии

 

4 зодии, които трупат много вещи

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 години

i az sum mnogo lugana , i nikoi ne se interesuva ot tova dali se strahuvam i dali iskam negovoto zabavlenie pod foprmata na luja , dali ne sum priela na4isto izre4enite mu luji


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия