Седмичен любовен хороскоп 4 - 10 февруари

Какво очаква тийнеджърите тази седмица?

2019-02-05 11:25:00
Седмичен любовен хороскоп 4 - 10 февруари
Снимка: Pexels

Овен

 

Фактът, че се натъквате на какви ли не пречки, опитвайки се да реализирате желанията си ще ви ядоса доста. Не стига, че настроението ви е нестабилно и непрекъснато се променя от едната крайност в другата, ами и половинката ви ще се съобразява предимно със себе си и дори няма да пита какво ви е мнението по този или онзи въпрос. Опитайте се да разберете причините преди да започнете да се сърдите. Няма смисъл да си разваляте отношенията заради временно разминаване на идеите ви. Спомнете си защо се влюбихте в приятел/ката си и ще видите, че нищо не се е променило, освен наличието на незначителни несполуки, които съвсем скоро ще останат в миналото.

 


Телец

 

Желанието ви да преживеете нещо ново и екзотично ви прави доста по-емоционални от обикновено. От нетърпение да споделите хрумванията с половинката си ставате бъбриви и повече приказвате, отколкото имате желание да слушате. Ситуацията е доста деликатна, защото той/тя може да се почувства пренебрегнат/а и да реши, че ви е омръзнал/а и искате да прекратите връзката. Сменете тактиката и обсъждайте, вместо да се оплаквате, питайте, вместо само да предлагате. Важно е заедно да измислите забавление, което ще е достатъчно романтично и за двамата.

 


Близнаци

 

Неприятен инцидент или разправия със стар приятел от детството ще измести назад мислите ви за романтика и любов. Може да е свързан с труден разговор, който не искате да водите или с чувство за лична вина. В тази връзка настроението ви ще е нестабилно, а половинката ви ще реши, че по-скоро капризничите, за да привличате вниманието, отколкото че наистина има нещо сериозно, което ви измъчва. Общувайте само виртуално за известно време, ако искате да запазите отношенията си. Подходящото време за лична среща ще е, когато се освободите от напрежението. Дори тогава е желателно да си мерите думите и да не прекалявате с претенциите, за да не получите след време основателни критики.

 


Рак

 

На моменти изпадате в състояние на дълбоко самовглъбяване, граничещо с егоцентризъм. Говорите малко или предимно мълчите и създавате впечатление за неискреност и незаинтересованост. Следващата фаза на такова поведение е, че очаквате околните и най-вече близките ви, а в частност приятел/ката да „гадае“ мислите и желанията, че и да ги реализира с цел да ви зарадва. Ако през тази седмица следвате такава линия на поведение трябва да знаете, че няма да ви се получи. Бъдете откровени, за да ви отговорят по същия начин. Съобразявайте се с характера на половинката си, когато сте в голяма компания, за да го/я поставите в неудобното положение да се почувства излишен/на и с излъгани надежди.

 


Лъв

 

Ако през изминалата седмица вие бяхте супер заетите, то през тази седмица почти същата съдба очаква приятел/ката ви. Изведнъж ще се окаже, че трябва да се справи с доста работа и даже няма да има време да ви предупреди, че отменя среща, че ще закъснее или че няма да присъства на някакво общо набелязано мероприятие, където ще има и други участници. Малко кофти ситуация, защото ще се почувствате самотни, изолирани и тъжни. Овладейте емоциите, участвайте активно в сбирката, трупайте информация. Половинката ще ви потърси в първия свободен миг, когато е възможно и с радост ще изслуша всяка ваша дума, а вие ще се почувствате особено щастливи от полученото внимание.

 


Дева

 

Най-трудно в началото на седмицата ще ви се отдава концентрацията. Ще сте толкова разсеяни, толкова небрежни, че не е изключено някой ден да излезете от къщи обути с две различни обувки. И докато блуждаете нагоре-надолу като „свободен електрон“ няма да забележите две неща. Че половинката ви се опитва да ви впечатли (ако вече имате приятел/ка) или че някой упорито се опитва да влезе в полезрението ви (ако все още сте в групата на необвързаните). На всичкото отгоре от пуста разсеяност ще допуснете куп грешки и нищо няма да е така, както си го представяте. В средата на седмицата е желателно да намалите темпото, да съберете мислите си и… да преброите джобните. Със сигурност ще установите, че сте „превишили лимита“, но точно в този момент приятел/ката ви с мил жест ще докаже, че можете да разчитате на него/нея. Ще повиши както настроението, така и работоспособността ви.

 


Везни

 

Събитията ще са динамични и ще се налага непрекъснато да променяте програмата си. Ще е трудно да се справите самостоятелно и няма да сгрешите, ако помолите половинката си за помощ. Не само ще се съгласи, а ще съумеете да правите нещата в пълен синхрон, което ще ви подейства окуражаващо. Ако той/тя се нуждае и от собствено време, за да отхвърли задълженията си не се сърдете, а проявете разбиране и търпение. В края на седмицата усещането, че сте се справили ще ви накара да се усмихвате по-често. Организирайте си съвместно посещение на спортно състезание, концерт или друго предпочитано забавление, което ще възвърне обичайния ви оптимизъм.

 

Скорпион

 

Опитайте се да се освободите от привичната си мнителност и да назовавате нещата с истинските им имена. Преди да се впуснете в романтични авантюри създайте ред около себе си и довършете домашните и учебни задачи, които са ви възложили. Не забравяйте и не отлагайте нито една, за да не се наложи в последствие да отлагате среща с половинката си или да се откажете от посещение на предпочитан филм. В случай, че връзката ви е от скоро покажете ясно какво ви харесва и какво не ви харесва. Безпредметно е да удължавате „опознавателния“ период, вместо да използвате времето за увлекателни занимания заедно.

 


Стрелец

 

Проявете инициатива в областта на романтичните и любовни отношения, но без да сте плашещо настоятелни. Съобразявайте се с желанията на половинката си и представяйте нестандартните си предложения тактично. Според една стара мъдрост „добрите намерения често водят към ада“ и отстоявайки упорито позициите си, вместо да доставите радост на приятел/ката си може да го/я отблъснете. И двамата ще се чувствате по-добре и по-разкрепостени, ако сте заедно често, но за малко и не се ангажирате с нещо конкретно, а в последния момент решавате какво да правите, следвайки обстоятелствата.

 


Козирог

 

Задълженията ви няма да са прекалено много, но и енергетиката ви е леко нестабилна. През повечето дни от седмицата ще имате желание да си почивате, да се разхождате, да слушате музика, да играете на компютъра или просто кротко да си блуждаете. Точно в тези свои желания ще получите пълна подкрепа от половинката си. След като предишната седмица вие с радост предложихте помощ, то през тази той/тя ще ви се реваншира. И, ако искате времето ви заедно да е истински пълноценно, то не се затваряйте у дома или в киното, а посетете спортната зала, зимната пързалка, направете кратък излет в близкия парк. Каквото и да изберете ще е източник на положителни емоции.

 


Водолей

 

Не е изключено през тази седмица половинката ви да има някакви лични грижи и да прави грешки по-често от обикновено. Не бъдете прекалено критични. Проявете съчувствие, изслушайте „изповедта“, която той/тя иска да сподели и дайте някоя от вашите неповторими „гениални“ идеи за решение. Със сигурност обстановката бързо ще се разведри и „облаците ще се разсеят“. Всъщност, това е един доста добър период за вас, защото общите занимания не просто ще ви сближат, а ще ви подскажат какво трябва да промените в характерите си, за да преодолеете някои различия и да стабилизирате връзката. Преживяването ще е ново и вълнуващо.

 


Риби

 

Прекалено сте чувствителни към реакциите на половинката си и сте склонни да си внушавате несъществуващи проблеми. Постарайте се да овладеете пристъпите на мнителност. Не си мислете, че ако той/тя не може да ви пуска нежни съобщения на месинджъра през няколко минути, значи не ви обича или е с някой друг. Търсете начин да се забавлявате, вместо да търсите своите или чуждите грешки. Ако връзката ви наистина е в критично състояние и вие приемате неговото/нейното поведение като сигнал за раздяла, то по-добре уточнете нещата преди да направите крачка, за която със сигурност ще съжалявате.

 

Хороскопът ви е изготвен от П.Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия