Топ 3 на най-съсипаните зодии

Вижте кои са те

2019-02-04 18:00:00
Топ 3 на най-съсипаните зодии
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци често се чувстват разбити и безпомощни. На всички са се случвали лоши неща, всеки от нас е бил предаван и залъгван, но тези зодии приемат нещата много тежко и не виждат никаква надежда. Ето кои са най-ранените зодиакални знаци.

 


Риби

 

Рибите са невероятно емоционални. Имат много страхове и често се лутат, не могат да вземат решение. Най-често са наранени още от детството, от родителите си и цял живот опитват да се справят с тези травми и да се докажат пред семейството си. Понякога нараняват другите около тях по същия начин. Толкова много се потапят в болката си, че не виждат какво се случва около тях. Не виждат и никакъв изход. Обикновено и най-близките им приятели са депресирани.

 


Близнаци

 

Изглеждат много лъчезарни, общителни, социални. Но зад тази маска крият болка. Проблемът при тях е, че приемат много тежко обидите и с години не могат да преживея минали неща. Спомнят си кой какво им е казал и как точно ги е наранил и просто това не им дава мира. Ближат стари рани цял живот. Като се замислят, стават още по-тъжни, гневни и ядосани. Затова опитват да се разсейват с много активности и гледат да се сприятелят с доста нови хора.

 


Овен

 

Те са силни и амбициозни личонсти, справят се перфектно с ученето и работата. Постоянно искат да постигат още и още, да печелят и когато това не стане - изпадат в депресия. Не могат да приемат, че светът не е перфектен и че не им дава толкова, колкото желаят. Те искат всичко да става по техния начин и много трудно преживяват, когато някоя мечта не им се сбъдне. Просто имат прекалено високи очаквания и това ги съсипва. Цял живот носят тази болка в себе си и премислят къде са сбъркали.

 

4 зодии, които НЕ се учат от грешките

 

5 зодии, които са еко настроени

 

Как зодиите реагират на обиди?

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 години

tuk e viarno za bliznacite , napulno pravilno e . poznavam dvama bliznaka i dvamata kriat golemi rani v du6ite si .


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия