Седмичен любовен хороскоп за тийнейджъри

Какво ви очаква в периода 28 януари - 3 февруари?

2019-01-29 14:30:00
Седмичен любовен хороскоп за тийнейджъри
Снимка: pexels

Овен


Дребните спорове може да прераснат в големи разправии. В началото на седмицата не очаквайте прояви на разбиране от половинката си. Ако залагате прекалено много на взаимност ще се разочаровате. Някои негови/нейни постъпки даже ща ви огорчат. При тези обстоятелства няма как настроението ви да е прекрасно, но пък и да драматизирате прекалено също не си заслужава.

 

Ситуацията ще е еднакво неблагоприятна както за обвързаните, така и за самостоятелните представители на вашия знак. Единственият начин да повишите тонуса е да намалите контактите с личността на сърцето си и да общувате предимно с приятелите от обичайното си обкръжение.


Телец


В началото на седмицата той/тя може да ви изненада с нелогичното си поведение. Не бързайте със заключенията. Представителите на вашия знак са прословути с пословичното си търпение, във ваша полза е да запазите присъствие на духа в критичните моменти. Има начин да промените нещата. Направете на приятел/ката си някаква приятна изненада, не задавайте неудобни въпроси, не бъркайте в „стари рани“. Каквото и да се е случило, нека остане в миналото.

 

Любимият ви човек е като огледало. Подарете усмивка, за да получите същото.


Близнаци


Не отдавайте особено голямо значение на разговори, в които някой се опитва да ви съветва как трябва да се създават и развиват лични връзки. Влезте в ролята на добър слушател, кимайте с глава, цъкайте с език и правете каквото си знаете и каквото ви подсказва интуицията. Помнете, че никой не може да знае вас „точно къде ви стиска обувката“ и всяка любов си има характер. Поведението на половинката ви ще е достатъчно красноречиво доказателство за правилността на поведението ви.

Периодът няма да е от най-благоприятните за необвързаните представители на вашия знак. Новите запознанства ще изглеждат скучни и безперспективни. Не разчитайте на случайности, а на целенасочени действия.

 

Рак


Независимо дали сте в грипна ваканция и разполагате с достатъчно свободно време за любимите си занимания или се налага да ходите на училище и да се съобразявате с някакъв график почти ежедневно ще усещате напрежение и подсъзнателна тревога, че няма да се справите с всичко, което сте си набелязали. В интерес на истината ще е точно така и то защото непрекъснато ще се натъквате на някакви дребни „препъни-камъни“, които ще ви развалят настроението. В такива моменти е по-добре да не се виждате с приятел/ката си, защото по инерция ще прехвърлите лошото си настроение върху него/нея и ще се скарате.


Изразявайте желанията си ясно, никой не е длъжен да гадае мислите ви. Търсете начин за сближаване, вместо да атакувате с необосновани претенции. За нямащите връзка предстоят изненадващи преживявания.

 

Лъв


Колкото и да не ви се иска ще се наложи да се захванете с дейности, които от доста време непрекъснато отлагате. Ще ви напомнят за неизпълнени обещания, свързани с монотонна и до някъде отегчителна работа, изискваща сръчност. Този път проявете старание, не се правете на разсеяни. Съвсем скоро ще установите, че е имало защо. Половинката няма да ви остави да скучаете, ще предложи помощ или най-малкото ще ви окуражава с присъствието си. А когато довършите започнатото ще ви награди и с възхищението си.


С други думи казано, трудът ви ще бъде богато възнаграден с мили усмивки и угаждане на всичките ви капризи. Ще е грехота да не се възползвате.

 

Дева


Не се застоявайте на едно място. Ако сте в добро здравословно състояние използвайте максимално свободното си време за извънучилищни занимания. Малко спорт, малко театър, малко библиотека, малко виртуални игри… изобщо, развивайте талантите си. Поканете и половинката си за компания. Не се изненадвайте и не се сърдете, ако откаже. Попитайте за причините и анализирайте отговора. Може би е време да решите дали тази връзка е подходяща за вас или не. Ако и преди сте имали разминаване на интересите приемете, че различията във възгледите ви са сериозни.


Представителите на вашия знак, които все още не са попаднали на „подходящия човек“ е вероятно да го намерят именно на местата, където се забавляват, спортуват или повишават интелектуалното си ниво.

 

Везни


Занимайте се с важните неща в началото на седмицата. След това обстановката ще е по-динамична, по-променлива и ще се налага бързо да се превключвате от едно занимание към друго. Предстои промяна, свързана с личните отношения. Наблюдавайте поведението на околните и най-вече на половинката си. Ако забележите недоволство или хладина опитайте се внимателно, в типично вашия стил да разберете причините. Може би сте казали или направили нещо неприемливо за него/нея и трябва да се извините. Направете първата крачка. Тя обикновено е най-трудна, но и най-искрена, и най-ефективна. Пък и сигурно сте чували шегата, че признат грях не е грях.


След като „бурята отмине“ и ви простят ще си дадете сметка колко много ви обича приятел/ката ви щом все пак предпочита да е с вас.

 

Скорпион


Непредвидено дори за самите вас още в началото на седмицата ще ви „налазят“ стари проблеми. Ще установите, че по невнимание сте си създали усложнения, за които отново трябва да отделяте време. Ситуацията ще е притеснителна и няма да ви е до романтика и развлечения. Ще ви олекне, ако споделите с половинката бедите си. Той/тя може да няма много опит с подобни мъчнотии, но пък ще прояви разбиране, съчувствие и желание да помогне.


Енергетиката и имунната ви система са леко нестабилни. Ако усетите, че се изморявате бързо или че се разболявате съобщете у дома и вземете незабавни мерки. В случай, че не се налага да общувате с много хора е по-добре да не го правите.

 

Стрелец


Лично за вас седмицата ще започне спокойно, но половинката ви може да има сериозни проблеми. Бъдете готови да се отзовете и да сте съпричастни. В чисто практически смисъл едва ли ще можете да помогнете кой знае колко, но умението ви да окуражавате, развеселявате и забавлявате с нестандартни идеи ще се окаже изключително полезно в подобна леко критична ситуация. Благодарение на вас той/тя ще се успокои и ще разбере, че съвсем не е „настъпил краят на света“.


Необвързаните ще имат възможността да общуват с нови хора на някакво публично събитие. Ползата за тях е, че ще усвоят и нови знания и умения, с които по-късно ще впечатлят личност, която живо ги интересува.

 

Козирог


Може да се почувствате малко тъжни през тази седмица, защото половинката ви ще има сериозни ангажименти, свързани с клубната дейност или талантите си. Може би ще трябва да участва в някакъв конкурс, викторина, концерт и ще отделя повече време за подготовка и почти никакво време за вас. Имате два подходящи начина да уплътните времето, с което разполагате. Единият е да се посветите на вашите любими занимания и заедно с приятелите си от обикновеното ежедневие да си организирате игри или други забавления, които в последно време не сте могли да си позволите.


Другият е да се поинтересувате дали той/тя няма нужда от сътрудничество и дали сте в състояние да изпълните задачите, които биха ви поставили. Навлизайки в непозната територия може да откриете за себе си нови интереси и те да ви харесат.

 

Водолей


Отстоявайте личното си пространство, но уважавайте чуждото и не се опитвайте да навлизате в него. Разговорите с половинката ви през тази седмица може да вървят трудно. Да останете с впечатлението, че той/тя крие нещо от вас. Не се амбицирайте излишно и в желанието да задоволите любопитството си и да се държите като шеф на полицейско управление. Ще разберете каквото искате много по-лесно, ако задавате въпросите си тактично или просто предразполагате приятел/ката си да сподели тревогите. Ще установите, че става дума за нещо битово, прозаично и точно за това неприятно.


След като „тайната“ бъде разкрита и вие, и той/тя ще се почувствате много по-спокойни и по-близки един до друг.

 

Риби


Не изпадайте в крайности. През тази седмица не се опитвайте нито да вършите някакви героични дела, с които да впечатлите приятел/ката си, нито да изисквате повече внимание от обикновено. Не си създавайте проблеми, само за да докажете на себе си, че сте в състояние да ги разрешите. Търсете „златната среда“ и се наслаждавайте на дребните радости. Избягвайте местата, където има много хора, като кина, МОЛ-ове, изложби. Не подценявайте грипната епидемия, за да не се наложи следващата седмица да „пазите леглото“.


Ако нещо ви изглежда прекалено сложно спомнете си, че простите решения са най-ефективни и не превръщайте ежедневието си в труден за подреждане пъзел.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия