Приказен ФЕВРУАРИ за 3 зодии!

Ето кои са те

2019-02-02 10:30:00
Приказен ФЕВРУАРИ за 3 зодии!
Снимка: Pexels

Вторият месец на годината ще е много щастлив за три зодиакални знака. Ето и кои са късметлиите през февруари.

 


Близнаци

 

Февруари започва доста по-добре за Близнаците в сравнение с януари. Тези знаци се чувстват готови да превземат света! Кипят от енергия, поставят си много цели, които изпълняват лесно. Съдбата им поднася много приятни изненади и те се радват на късмет. Възможно е да отидат на екзотична почивка и така да се заредят с още повече сили и положително настроение. Работят над много проекти, което ще продължи и през март.

 


Везни

 

През февруари те ще блестят! Толкова са чаровни, че влизат под кожата на всеки, уверени са и постигат каквото си наумят. Не се страхуват от нищо през месеца. Може дори да са леко ексцентрични и бунтарски настроени, но това ще им носи симпатии и успехи. Ще имат много забавни нощи с приятели, а задълженията ще им се струват леки и приятни.

 


Риби

 

Рибите най-накрая ще могат да си отдъхнат. През месеца ще мечтаят на воля, ще се отдадат на фатазиите си, ще имат повече време за почивка и презареждане. Ще медитират, спортуват, дори вероятно ще си намерят нов любим спорт или хоби, което ще им донесе радост. Рибите ще са по-малко напрегнати и няма да се страхуват да покажат на света кои са и какво чувстват. В края на месеца ги очакват много приятни изненади.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 години

a za moia goliam liubim bliznak i za men ??? kazvam kato ne slagam na kantara tulkuvania slujebni ...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия