Седмичен любовен хороскоп 14 - 20 януари

Какво ви чака тази седмица?

2019-01-15 12:00:00
Седмичен любовен хороскоп 14 - 20 януари
Снимка: Pexels

Овен


Във връзка с някакво училищно мероприятие или презентация на групата ви по интереси през тази седмица ще се окажете „най-търсената“ личност. Вие предпочитате да сте заети и полезни и ще се почувствате добре. Свободното ви време ще е доста ограничено и ще се наложи да разредите срещите с половинката си. Не се учудвайте, ако той/тя започне да прави сцени на ревност. Опитайте се да обсъдите въпроса спокойно, а ако не ви се получи просто прекратете разговора. Съвсем скоро приятел/ката ви ще се убеди, че греши и ще ви се извини.

 

Телец


Не е изключено още в началото на седмицата да изпаднете в леко неприятна ситуация. Съвсем случайно и без да сте си го поставили за цел ще подслушате чужд разговор, в който обсъждат половинката ви при това доста язвително, подигравателно и с елементи на клевета. Чутото ще ви разтревожи и ще породи съмнения относно чувствата и поведението на приятел/ката ви. Единственият начин да разберете истината и да разтоварите съзнанието си неоснователни подозрения е да „пиете вода от извора“ или с други думи казано, да попитате до колко хорските приказки отговарят на действителността. Подгответе се психически, че след отговора на приятел/ката си може да се почувствате доста глупаво.

 

Близнаци


Представителите на вашия знак през тази седмица може най-общо да се разделят на две групи. Ако отскоро сте създали отношения и все още сте в период на опознаване срещите ви ще са приятни. Само не прекалявайте със „солените“ шегички, за да не предизвикате недоволство у половинката си. За намиращите се в дълга връзка, обаче, предстоят някои промени. В случай, че от известно време „нещата не вървят“ най-вероятно ще се разделите. Направете го без излишни драми и взаимни обвинения. След кратък период на адаптация ще възстановите обичайното си добро настроение.

 

Рак


Текущите ви задачи ще са повече от обикновено и ще предизвикат безпокойство. Мисълта, че може да не се справите дълбоко ще ви разтревожи и даже ще затрудни комуникацията ви. Не чакайте половинката да разгадава проблемите ви, а потърсете помощ. Ще се изненадате приятно от неговата/нейната светкавична реакция и желание да направи каквото е необходимо, за да възвърнете доброто си настроение. Усещането за обич и взаимност ще ви накара да се усмихвате често, да се мобилизирате и да забравите грижите.

 

Лъв


Прекалено често ще сте „под прицела“ на учителите през тази седмица, което означава, че трябва старателно да усвоявате учебния материал, а даже и да наваксате пропуснатото. Текущите занимания изобщо няма да ви затруднят, но ще ви е нужно малко повече време от обикновено, за да получите оценките, към които се стремите. Времето за учене ще е за сметка на времето за романтични развлечения, но пък убедителния ви напредък ще зарадва не само вас, а и гаджето. Ефектът от кратката принудителна раздяла до голяма степен ще е положителен. Ще забравите дребните противоречия, които понякога са разваляли настроението ви.

 

Дева


Няма да усетите как ще „отлети“ тази седмица. Почти ежедневно ще се налага да се занимавате с нещо ново, непознато, което ще ви е и интересно. Ентусиазмът ви ще се окаже заразителен и ще се прехвърли със същата сила върху половинката. Може да се изненадате, но той/тя ще прояви нескривано любопитство към предпочитанията ви. Освен опознавателен работата ви в известна степен ще е има и състезателен характер. Ще усвоите изцяло възможността за индивидуална и групова изява и ще имате повод за празнуване. Споделете и него с приятел/ката си, за да бъде радостта ви пълна.

 

Везни


Ще се наложи да се справите с леко стресова ситуация. Вероятността да сложите край на дълга връзка не е за пренебрегване. Инициативата ще е ваша, но първата крачка към раздялата ще е на приятел/ката ви. Може би той/тя от известно време усеща, че „нещата не са като преди“, осъзнава че е излишно да се продължава агонията и тихомълком ще се оттегли. В началото ще ви е малко криво, но постепенно ще се убедите, че така е трябвало да стане. Заетостта ще ви попречи да се втурнете незабавно към следващата любовна авантюра, но пък ще ви помогне да се отърсите от старите преживявания.

 

Скорпион


Леко сте разсеяни и, макар че сте доста амбициозни, неуспехите ще изпреварят успехите. Като цяло идеите ви са хубави, желанията осъзнати, но ви липсва търпение и последователност. С каквото и да се захванете началото ще е обещаващо, но при първото затруднение ще губите интерес и ще се ядосвате за положените усилия. Лошото настроение ще се отрази негативно на личните и в частност на любовните ви отношения. Ще станете сприхави, критични и капризни, което ще подейства на половинката ви като червен светофар и ръководен/а от инстинкта си за самосъхранение ще спре да ви търси. Опитайте се да обсъдите тревогите, вместо да се репчите. Може би пропускате нещо важно и той/тя ще ви насочи към правилния начин.

 

Стрелец


Близък приятел от обичайното ви обкръжение ще ви подскаже, че човек, който не ви е безразличен активно се интересува от вас. Ще го оцените като успех и ще се въодушевите. Ако наистина искате да започнете връзка с обекта на романтичните си желания не бъдете прекалено настоятелни и не се опитвайте да изпреварвате събитията. Задоволете се първоначално с най-обикновени неангажиращи разговори и „проучване“ на общите интереси, дребни подаръци, духовити СМС-и. Изчакайте търпеливо „гратисния“ период, за да разберете ще има ли бъдеще тази връзка или не.

 

Козирог


Ежедневните задължения ще са малко повече от обикновено, но няма да ви затруднят. Съчетавайте домашните с учебните ангажименти, но не забравяйте да общувате, не се лишавайте от компанията на приятелите си и от възможността да споделяте свободното време с половинката си. Проявете инициатива по отношение на развлеченията. Давайте предложения и не се сърдете, ако някои от тях бъдат отхвърлени. Готовността ви да отстъпите ще се отрази положително на връзката и ще ви сближи с приятел/ката повече от каквито и да било обещания.

 

Водолей


За вас предстои нещо като „седмица на размисъл“. Изведнъж хаотично и нелогично разни стари конфликти ще напомнят за себе си, ще е трудно да се ориентирате в обстановката и да си обясните някои ситуации. Може да ви се стори, че половинката ви е твърде променена, че не ви разбира, че между вас има невидима стена. Помислете добре дали искате да запазите връзката си или не. Ако отговорът ви е положителен преценете до колко е благоприятна позицията ви и дали сте склонни да правите всички отстъпки, които се изискват от вас. Защото една раздяла може да се окаже по-малко болезнена от необходимостта непрекъснато да се чувствате виновни.

 

Риби


Периодът ще е леко напрегнат и може да започне с остри словесни престрелки между вас и приятел/ката ви. Нормално е да ви стресират, заредят със съмнения и неувереност. Не е желателно да обсъждате тревогите с обичайната си компания, нито да критикувате недостатъците на половинката си. Вместо да ви помогнат и подскажат решение съзнателно или не ще създадат някаква интрига и ще се окаже, че сте „губещата страна“ по всички позиции. Ако овладеете раздразнителността си и не прекалявате с претенциите обстановката скоро ще се успокои, ще възстановите добрия тон и ще се радвате на още много приятни минути заедно с обекта на любовта си.

Хороскопът ви е изготвен от П.Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 години

ne se interesuvam ot mimoletni slujebni kontakti. otdavna sum s hlapence i s liubim muj , kogoto obojavam , govoria ot dosta godini nasam sled nespolu4liv brak i razvod. taka 4e tezi nameci tuk ....


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия